Pa o tome i pričam. Mobitel bi trebao slikati savršene slike kad ima toliko nedostataka zbog toga što ima Zeiss leću i onda slika lošije od W800 koji ima najobičniju 2.0 Mpix kameruIzvorno postao sonyck
Imas pravo Cyberphere.Nisam imao u rukama N90,ali koliko sam skuzio malo su prenapuhali taj mobac,ko sto nokia inace radi.Mada koliko oni god govorili da N90 ima Carl Zeiss optiku,ja im bas ne vjerujem.To je mogao biti trzisni trik tako da ljudi pocnu kupovat taj phone.Mada(bubnut cu sad) nekih 5500kn i nije bas malo dat za mob.Jos nigdje nisam vidio neku nokiu sa symbianom ispod 2000kn.Mislim da je to pretjerivanje.Ona stara 6600 JOS UVIJEK KOSTA PO DUCANIMA OKO 1900-2100kn.dok za tu cijenu imas vec skoro neki daleko daleko bolji mobac.Malo sam skrenuo sa teme ali nadam se da ce one sve ostale N91,N92 pa i N80 ipak biti puno bolje i dobro rjesene,te da ce opravdat cijenu,kvalitetu,funkcionalnost i sve ostale stvari koje je nokia imala.![]()
mislim da cu prekrizit n90 ostaje mi da cekam n80 ili ipak kupim 3250
znamo da j teško,ali čekaj n80...
Tu bi stvarno trebao pricekati ako ti lova nije problem.
mislim da je to sa carl zeiss optikom dobar marketinski trik.Izvorno postao cyberphere
Carl zeiss leća je stvarna, a ne imaginarna. Ponavljam da je problem u loše riješenom softveru na spomenutom mobu, ne znaju ni sami šta su sve zasrali na N seriji. Kameru, galeriju, GoTo itd.
Nasljednik N93 bi trebao riješiti problem. Dodali su još opciju Vario Tessar, kojeg će opet neki shvatit kao marketinški trik, bilo kako bilo, vidićemo uskoro.
Uostalom N90 ima najbolju kameru među smartphone uređajima i to je nedvojbeno. K750i ispada iz ove usporedbe jer nije smart već dummy.
EDIT. Zaboravih napomenuti 3x optički zum na N93
a kada n93 izlazi
optički zoom je imao i sharp kojeg sam imao...sve je to ok,ali ne znam ,ja ga nisam puno koristio
Trebao bi biti predstavljen 25.04. Šta je najtragičnije s obzirom na ova zakašnjenja, ni ovi u Nokiji ne znaju kać će na police. Ja nešto gatam da bi trebao izaći najesen, točno godinu dana nakon N90.Izvorno postao sonyck
Vidićemo kad bude announcement. Pričekaj utorak 25.04.
ma nece izaci do iduce godine.n91 je bila odgodjena vec dva puta,a odgodjena je do daljnjega i serija E.tako je to sa nokiom.![]()
Bookmarks