gdje si pročito recentiju/test u kojoj kažu da k750 ima bolju kameru od n90?
gdje si pročito recentiju/test u kojoj kažu da k750 ima bolju kameru od n90?
Te recenzije su relativne i subjektivne. K750 ima (IMO) jednako dobru ili malčice lošiju kameru od N90, ali s obzirom da N90 ima Zeiss leću, slike bi trebale biti puno oštrije i bolje nego na K750 koji nema spomenutu leću.
Opet, napominjem, pročitao sam sve žive recenzije i mislim da su recenzenti u pravilu subjektivni, svatko više hvali marku kojou preferira. Svaki cigo, svoga konja hvali.
Ma pisalo se po gsmareni... Ali nisam siguran da se uspoređivao K750 i N90, več K750 i N70...
Ma ja bi kupio, kad bi imao novce, čisto "prestiža" radi... Ipak, svojevrsnu reklamu za N90 je napravio i Sean Paul u svojoj pjesmu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
eto,nikad nisam sam uspoređivo pa po svemu pročitanom stekao sam dojam da je n90 mnogo bolj,mile ljepo si to sročio![]()
![]()
na gsm areni,+imao sam oba,dododuše n90 par sati ,ali i to je nešta...pogledaj te review tamo i fotke uslikane pa sami prosudite,slike ne lažu![]()
ne kuzim kakvi ljudi traze mane n90 - mene je taj mob odusevio svojim mogucnostima . mislim da ravnog kod nas nema .
ma baterija jedva jedan dan drži,brejka se,ali nabvit ču ga fur mich![]()
Da, ja sam čitao dosta simpa prepucavanje na forumu mobilnog sveta. Na kraju nije bilo pobjednika jer je svatko vukao na svoju stranu (k750, n70 i n90).
Čuj, najbolje obiđi trgovine, uzmi svaki mob u ruku, kući stavi tablicu Za i Protiv.
Ja sam imao nekih 10 dana n90 i mogu kazati sve najbolje, mob se nijednom nije zblesirao, imaš određeni užitak kad fotkaš s onako rasklopljenim mobom.
Znam jedno, a to je da ne bih kupio 3250.
Pošto razmišljaš o ta dva, ostaje ti n90.
Bookmarks