= Citat = Izvorno postao Drug Mile
E ovdje dolazimo do paradoksa. Država toliko troši na kampanje protiv pušenja, i porezni obveznici plaćaju razne kemoterapije oboljelima uslijed konzumiranja duhana, a s druge srtrane se seljacima daju poticaji za sadnju i uzgoj istog. I nije to samo kod nas, nego u cijeloj EUropi. Al ****** kad je duhanska industrija, čitaj mafija (danas je moderno reći lobi) toliko jaka da praktički drži za muda zakonodavca.
Gle lako za duhan .. to si sad izvuko jednu stvar .. daju im poticaje ,odn ne daju , za puno stvari ..
al dobro , slazem se da nije bas u redu da tak se potice nes sto je zapravo stetno , i sto svi na kraju placamo.

= Citat = Izvorno postao gog
Nemoj pričati gluposti...
kaj te muči?
cigarete , alkohol , droge (lake teske - svejedno) su uvijek , bar na početku , izbor pojedinca.
Zasto bi sad svi morali plačat njihov krivi izbor?

svi bi veci standard , svi bi veće plače . a do tog nebu dosla ak cemo svi bit pokriveni socijalno ko lički medvjedi ko dosad .

Gruba istina . znam da zvuci gadno , al je tak .

pogotovo bih se osvrnuo na narkiće - em niš ne rade , a i ono malo para koje nekak nabave , potroše na drogu . Onda kad vise nemaju love, kradu , dakle javlja se kriminal.
i na kraju , kad padnu , mi to moramo plačat.

mislim ono

@coma hmm razmisljam i neznam ka jbi ti reko na ovo tvoje .. da good point .. al recimo da neki urodeno teze tom da su overweight .. tak da si nisu sami krivi .. nije neka isprika al bar nesto..