Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 82
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad će me možda netko od vas napast zbog ovog šta ću reć , al ako se ti idioti teroristi domognu atomske bombe aloooha cijelome svijetu...pa i nama jer ako neznate hrvatska je za vrijeme rata s muslimanima bila na crnoj listi zemelja , sada više nije al ako neznate al-quaidina mreža nikad ne zaboravlja a ti su i najviše gubili od hrvatske strane HVO-a a veliki dio ih je tamo bio koji su kasnije sudjelovali u napadima na ameriku , pa pogledajte ih samo nisu normalni dođu sa par kila eksploziva i dignu i sebe i druge u zrak...a šta bi se tek moglo dogodit da tim budalama dođe u ruke atomsko oružje da i ne govorim.....
    zato podržavam ameriku u svakom nastojanju zadavanja udarca teroristima... a jebi ga poskupjela nafta bolje i to nego da dođe do katastrofa koje bi mogli izazvat idioti....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobman
    sad će me možda netko od vas napast zbog ovog šta ću reć , al ako se ti idioti teroristi domognu atomske bombe aloooha cijelome svijetu...pa i nama jer ako neznate hrvatska je za vrijeme rata s muslimanima bila na crnoj listi zemelja , sada više nije al ako neznate al-quaidina mreža nikad ne zaboravlja a ti su i najviše gubili od hrvatske strane HVO-a a veliki dio ih je tamo bio koji su kasnije sudjelovali u napadima na ameriku , pa pogledajte ih samo nisu normalni dođu sa par kila eksploziva i dignu i sebe i druge u zrak...a šta bi se tek moglo dogodit da tim budalama dođe u ruke atomsko oružje da i ne govorim.....
    zato podržavam ameriku u svakom nastojanju zadavanja udarca teroristima... a jebi ga poskupjela nafta bolje i to nego da dođe do katastrofa koje bi mogli izazvat idioti....
    ma nemoj biti naivan i vjerovat americi...amerika ide sigurno zbog mira u svjetu..moz mislit...kao i sva sranja koje rade...potpisivanja ugovora o neizrucivanja njihovih gradjana..to je da bi mogli biti pravedni i radit mir u svjetu..ociti im je cilj zauzet nesto sto nije njihovo i k***** se kako su oni dobrotvori..

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedva čekam da amerika propadne.To mi je jedina želja.
    A ti mobman.....LOOOOOLLL koja si ti zbunjola...vjeruje americi...stvarno lolčina na kvadrat....znam svako ima pravo na mišljenje ali....LOOOOLL.

Ovo im neče moć proč još dugo kaj rade.Oni će da unište sebe,ali će i da povuku sa sobom i cijeli svijet.

Stvarno,nadam se da će US(R)A nestati za mojega života. amerika ne donosi ništa dobroga.

Ali da sam da se zna,nije mi ni islam drag.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma najbolje da nam padnu dva mala kometa na "pra domovinu" i na ameriku...

i onda lipo bu svi imali dovoljno nafte... nitko se nebi bunio...

Osim toga, htio bih da pogledate ovo:

http://www.ebaumsworld.com/flash/endofworld.html

definitivno najjaci flash koji sam u posljednje vrijeme opgledao...
    mogu ga nonstop gledati jer je recitator fenomen...

i Australci dablvjutief ( WTF )

inače, ozbiljno, kako Australci sve ovo trpe? jer njima sad dobro?
    recite mi di bi se bilo super preseliti...

inače, mi se bunimo na štošta, a zapravo mislim da imamo odlične pogodnosti... za život...

Kod nas nema potresa kao u drugim dijelovima svijeta
    Kod nas nema ogromnih temeraturnih razlika i promjena klime... zna se kad je ljeto , zna se kad je zima...
    Kod nas imamo pitku vodu bar još par godina...
    Kod nas je sve umjereno...
    Ljudi ljenčare okolo
    Svi imamo sve
    Nitko ništa ne plaća i svi smo u nekim dugovima, ali u biti dolaze bolja vremena...
    Ne moramo briniti da smo gladni, nego se sekiramo koji mobitel da kupimo... i tko će imati više mobitela...
    Ne brinemo za nikakve velike masovne poplave niti velika tornada...
    Ne padaju nam kometi...

Pa mi super živimo... sav taj luksuz treba platiti...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    ma nemoj biti naivan i vjerovat americi...amerika ide sigurno zbog mira u svjetu..moz mislit...kao i sva sranja koje rade...potpisivanja ugovora o neizrucivanja njihovih gradjana..to je da bi mogli biti pravedni i radit mir u svjetu..ociti im je cilj zauzet nesto sto nije njihovo i k***** se kako su oni dobrotvori..

A što se tiče tih potpisivanja ugovora pa to je bar jasno nedaju i čuvaju svoje ma kakvi oni bili... Pa ja baš i ne vidim ta sranja o kojima govorite , ako mislite na irak , sam irački narod je klicao i dočekao s oduševljenjem amerikance jer znamo tko je bio saddam i kako je postupao sa svojim narodom , političkim protivnicima , koliko je samo ljudi nevinih pobio....
    I još i nakraju i to famozno oružje koje nije pronađeno , oružje samo po sebi nije pronađeno al je pronađen materijal koji bi mogao poslužit za izradu istoga....al samo i ovo prvo je dovoljan razlog da neko udari šakom o stol i kaže e sad je dosta....
    Oni sad pokušavaju tu zemlju dovest u red al neće to moć dok ju ne očiste od terorističke gamadi....
    Nikoga oni ne žele zauzet , nego im je cilj borba protiv smeća koji njih žele napast i uništit...
    A ovo s iranom , šta bi sad oni trebali ih možda pustit da prizvedu nuklearno oružje pa da ih onda napadnu... ma treba to u korijenu srezat...
    Pa jasno da isto postoji ovdje sukob za gazdu u svijetu... sigurno da bi više volio da budu amerikanci ti gazde nego nekekvi blesavi teroristi koji žele uništit sve nemuslimane...

= Citat = Izvorno postao Daniel Morales
    Jedva čekam da amerika propadne.To mi je jedina želja.
    A ti mobman.....LOOOOOLLL koja si ti zbunjola...vjeruje americi...stvarno lolčina na kvadrat....znam svako ima pravo na mišljenje ali....LOOOOLL.

Ovo im neče moć proč još dugo kaj rade.Oni će da unište sebe,ali će i da povuku sa sobom i cijeli svijet.

Stvarno,nadam se da će US(R)A nestati za mojega života. amerika ne donosi ništa dobroga.

Ali da sam da se zna,nije mi ni islam drag.

Ma lolaj i jodlaj ti meni koliko hoćeš ,
    Ma naravno ja sam smiješan , al ne izigravam ja tu nekog teroristića nego ti , a to što kažeš kako želiš smrt amerikancima i propast SAD-a dovoljno govori o tebi samom....
    A ovo što kažeš kako ti islam nije drag... baš čudno jer ovo su riječi jednog radikalnog islamista ...ili pak onog koji ni sam nezna o čemu priča al je važno da o nečem priča:bunny:

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ja ne znam da li ti znaš da je ta ista amerika naoružala svojim oružjem ekipu protiv koje se sada bori...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    BB 8310, LG KP500
    Operater
    Cronet
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobman
    Ma lolaj i jodlaj ti meni koliko hoćeš ,
    Ma naravno ja sam smiješan , al ne izigravam ja tu nekog teroristića nego ti , a to što kažeš kako želiš smrt amerikancima i propast SAD-a dovoljno govori o tebi samom....
    A ovo što kažeš kako ti islam nije drag... baš čudno jer ovo su riječi jednog radikalnog islamista ...ili pak onog koji ni sam nezna o čemu priča al je važno da o nečem priča:bunny:

Čovjeće pa ti si najbolji prijmer kako je lako popušiti propagandu. Pa daj kaj ti stvarno vjerušej da je napad na Irak i pogibanje njihovih vojnika izvedeno radi altruističkih motiva? Kakav Sadam.
    Daj ne brij.

U južnim državama SAD-a još je na djelu segregacija, Njihove paravojne milicije imaju više oružja nego neke zemlje!!! Jebote, pa nek prvo budu uzor,a onda se igraju svjetskih policajaca.

Kaj je njihove korporacije briga za nekakvu demokraciju? To je čisti profit. Normalno da ih je strah iranske A bombe jer onda više nemaju ekskluzivitet na največu batinu na planetu, a samo to je bitno.

Nekog optužiti da je radikalni islamista zbog njegovih mišljenja je baš američki.
    Ti koji to pušiš, tebe ću slobodno nazvati rasistom, jer stojiš iza jedne rasističke zemlje...
    Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Orin
    Čovjeće pa ti si najbolji prijmer kako je lako popušiti propagandu. Pa daj kaj ti stvarno vjerušej da je napad na Irak i pogibanje njihovih vojnika izvedeno radi altruističkih motiva? Kakav Sadam.
    Daj ne brij.

U južnim državama SAD-a još je na djelu segregacija, Njihove paravojne milicije imaju više oružja nego neke zemlje!!! Jebote, pa nek prvo budu uzor,a onda se igraju svjetskih policajaca.

Kaj je njihove korporacije briga za nekakvu demokraciju? To je čisti profit. Normalno da ih je strah iranske A bombe jer onda više nemaju ekskluzivitet na največu batinu na planetu, a samo to je bitno.

Nekog optužiti da je radikalni islamista zbog njegovih mišljenja je baš američki.
    Ti koji to pušiš, tebe ću slobodno nazvati rasistom, jer stojiš iza jedne rasističke zemlje...
    Slažem se.

Kako mogi misliti dobro o nekoj zemlji koja više love troši na gluposti,nego na rješavanje vlastitih problema,poput toga da više od 50 milja ljudi u SAD-u
    nema zdravstveno,da im je školstvo u večem k..... nego naše(Kod nas barem u javnim školama ima pametne klinčadije,za razliku od njihovih.)...I onda mi takva zemlja soli pamet onim svojim forama"USA-obećana zemlja!" i takvima......Zatim ne žele potpisat sporazum iz Kyota,a najveći su zagađivač na svijetu.....zatim mi ide na jetra to što,kad neki amer dođe ko turist recimo,ovdje,ponaša se ko da je ON ovdje gazda ne ja,ako razumiješ što želim reći.(I am teh USA citizen I 0wn j00 i takve spike).

Uglavnim,da ne duljim: Amerika više nije ono što je bila. Amerika če se sama uništit.

I samo jedna stvar,za kraj: Na svim apoenima dolara,lijepo piše"IN GOD WE TRUST".Ja kažem:"Sigurno,ako je taj bog samo neo-kapitalističko Profit i samo Profit,jer ta dvolična zemlja drugog boga zapravo i ne poznaje."

A ti vjeruj u Amere. Ali nemoj mi se javljat kada se zahvaljujuči njihovoj bahatosti i idiotizmu Zemlja razleti u milijun komadića.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    BB 8310, LG KP500
    Operater
    Cronet
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ti vjeruj u Amere. Ali nemoj mi se javljat kada se zahvaljujuči njihovoj bahatosti i idiotizmu Zemlja razleti u milijun komadića.
    Nisu bahati, bar ne u našem smislu riječi. Jednostavno su toliko glupi da ostalima izgleda ko da nisu u doticaju sa realnostima.

Neka, uništiti će sami sebe, samo je jeb ako i mi potonemo sa njima.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    BB 8310, LG KP500
    Operater
    Cronet
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali nemoj mi se javljat kada se zahvaljujuči njihovoj bahatosti i idiotizmu Zemlja razleti u milijun komadića.
    LOL. Kak da ti se javi.....

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svako ima pravo na svoje mišljenje samo sam vidio da redom pljujete po americi pa sam i ja rekao svoje mišljenje...
    A tko je drugi riješio i odpravio onog gada od sadama na pravo mjesto nego amerikanci...
    Pa ako sam ja rasist zato što sam protiv tih terorista i na američkoj sam strani onda neznam šta da ti kažem... najbolje ništa... jer me očito ne razumiješ ama baš ništa.....ili ne želiš razumjet...
    Imaju oni svojih problama , i nitko nije rekao da je to obečana zemlja...možda nekad bila..
    Ako i kojim slučajem sve i razleti u milijun komadića to neće bit zbog amerikanaca nego zbog onih drugih

Ja uopće ne razumijem što se tiče tih tvojih ispada da amerikanac kad dođe ovdje priča da je to njegovo.... lupaš gluposti....možda si naletio na jednu budalu i sad cijeli narod sudiš prema njemu....

A vidim govori se kako su oni bahati , glupi i šta ti ja znam sve ne , a nitko nije htio reć za ove teroriste bombaše samouboice koja tek to mora bit idiot koji digne u zrak sebe i druge normalne ljude..kakvo tek to može bit blesavo stvorenje koje tako nešto napravi...i još misli kako će on nakon toga bit alahov sin jer su mu ovi radikalni islamisti prodali tu priču...i šta ti ja znam sve ne...
    A jedan marinac junačina koja se bori protiv takvih je za vas možda agresor...

Svako ima svoje mišljenje i moj stav oko toga je jasan i amen....

A što se tiče te skupe nafte i benzina već će doć neko alternativno riješenje a već se i nazire kako su krenuli ti auti pokretani bezinskim i elektro motorom i slične inovacije...

ta nafta toga ima još za sad al neće ni toga bit dovijeka kao i plina i ostalih energenata....

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bah, hebeš benzin, ja si vadim papučice iz auta i stavljam pedale, hrčka u onom kotaču (njih više), solarne čelije, jedro, vesla itd

evo neki misaoni ljudi su se potrudili i pribrali činjenice. dosta debelo štivo...
    http://netctr.com/
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    US MARINAC JUNAČINA!!!!!

Prije bih to nazvo " Bezumna nakupina mišiča,nakljukana amfetaminima i ostalim raznim drogama"

Evo još jedne stvari: Amerika se kune u ljudska prava,ali samo kad je amer u pitanji,ostale se smije mučit kako god.

A što se tiče islamista.

Oni su isto mutavi jer sve što rade rade totalno krivo.Ubijanjem civila neće ništa postići.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao V3rt!g(o)
    bah, hebeš benzin, ja si vadim papučice iz auta i stavljam pedale, hrčka u onom kotaču (njih više), solarne čelije, jedro, vesla itd

evo neki misaoni ljudi su se potrudili i pribrali činjenice. dosta debelo štivo...

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao V3rt!g(o)
    evo mali izvadak s ovog linka...

Meanwhile they are printing money like it is going out of style, so much so that mid March they will stop giving out the value of the M3.
    pojednostavljeno :bunny: , ovo znači tiskanje novca bez pokrića kao što rade otkad su digli ekonomiju prekrojivši zlatni devizni standard u nešto imaginarno i zahvaljujući svojoj vanjskoj politici osigurali konvertibilnost dolaru.
    Dakle, recimo da zemlja A ima rotkvice koje SAD želi kupiti... SAD naštanca dodatne dolare sastrane i kupi rotkvice, pa ako zanemarimo cijenu štancanja novca SAD je dobio rotkvice besplatno. Tako je bilo u 70ima, a ovo je novi val iste politike. Ako se nezna novčani volumen, a on se poveća, ta stavka neuzrokuje inflaciju, a istovremeno imate više novca što ima jako pozitivne učinke.

A za tebe mobman (i njegove istomišljenike) ponavljam link s druge stranice, dakle, Pavle Kalinić

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    evo mali izvadak s ovog linka...

pojednostavljeno :bunny: , ovo znači tiskanje novca bez pokrića kao što rade otkad su digli ekonomiju prekrojivši zlatni devizni standard u nešto imaginarno i zahvaljujući svojoj vanjskoj politici osigurali konvertibilnost dolaru.
    Dakle, recimo da zemlja A ima rotkvice koje SAD želi kupiti... SAD naštanca dodatne dolare sastrane i kupi rotkvice, pa ako zanemarimo cijenu štancanja novca SAD je dobio rotkvice besplatno. Tako je bilo u 70ima, a ovo je novi val iste politike. Ako se nezna novčani volumen, a on se poveća, ta stavka neuzrokuje inflaciju, a istovremeno imate više novca što ima jako pozitivne učinke.
    ]
    nema ti vajde od toga , stari..

Kao sto si napiso , dolazi do inflacije , dakle imas kvantitativno doduse vise novca , ali mu opada vrijednost.

ma dost je njima nafta tam na tom zgrču najveću lovu.
    gamad
    kak to da se nitko nije sjetio da odgovorne za zločine u Iraku posalju u Haag?
    a cak se nisu ni branili , neg su napadali drugu zemlju?
    ajd zamislite kaj bi nama sve prisili da smo mi nekog napali ?

brijem da bi morali isplacivat nekakvu odstetu srbima daljnih 100 godina

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ljubav
    nema ti vajde od toga , stari..

Kao sto si napiso , dolazi do inflacije , dakle imas kvantitativno doduse vise novca , ali mu opada vrijednost.
    think again, ameri izvoze dolar time se novonastala količina novca razvodnjava po raznim zemljama taj novac nekruži direktno u njihovoj privredi.

inače evo još jedna mudra osoba IVAN SUPEK, PISAC I FIZIČAR, GOVORI O ZAMKAMA GLOBALIZACIJE I KAPITALISTIČKOME FUNDAMENTALIZMU

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    39
    Bodovi
    93.768
    Nivo
    74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...majku im - eurosuper je otišao iznad 8kn...
    ...ma onaj kenedera sanader mi ide na jetra, treba ga likvidirat s onog mjesta i stavit nekog pametnog ko će održati riječ... e kad sad trenutno nemam 4000kn za ugradnju plina ...

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Eminem
    ...majku im - eurosuper je otišao iznad 8kn...
    ...ma onaj kenedera sanader mi ide na jetra, treba ga likvidirat s onog mjesta i stavit nekog pametnog ko će održati riječ... e kad sad trenutno nemam 4000kn za ugradnju plina ...
    4000? pa gdje vi to ugradujete?? Za moj je tocno 10.000
    iPhone 5s 16 GB

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    39
    Bodovi
    93.768
    Nivo
    74
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    4000? pa gdje vi to ugradujete?? Za moj je tocno 10.000
    ...e pa zavisi koji auto... ja imam Audija 80, ´89. godište, s karburatorom...

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Eminem
    ...e pa zavisi koji auto... ja imam Audija 80, ´89. godište, s karburatorom...
    VW Bora 1.6, 1999 god, rekao mi je da imam neke drugacije dizne, da bi me izaslo 6.000
    iPhone 5s 16 GB

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o to je jos malo .. uglavnom auti imaju plasticnu usisnu pa to veselje dode 12 000 kuna

bas sam racuno danas ... ak pretpostavimo da auto benge trosi 12 litara , ugradnja plina se isplati nakon 20 400 kilometara

(to je kod ovog najskupljeg sistema za 12 soma kuna .. )

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    162.522
    Nivo
    96
    Bodovi: 162.522, Nivo: 96
    Bodovi: 162.522, Nivo: 96
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Od ponoći će litra eurodizela koštati 7,17 kn, što je 0,30 kn jeftinije u odnosu na cijenu prije poskupljenja od 25. travnja, a dizel će biti 0,37 kn jeftiniji.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evo jedno zanimljivo razmisljanje..

A zašto ne bi otišao gore porez na cigarete i alkohol? Jer ako ekipa plače i ne želi plaćati subvencioniranje ugradnje plina zašto bi ja plaćao liječenje ovih koji su se samovoljno zatrovali nikotinom i alkoholom?
    Lijepo na svaku kutiju cigara nabiti dodatni porez ''za liječenje bolesti uzrokovanih duhanom'' a na svaku bocu alkohola nabiti dodatni porez ''za troškove liječenja alkosa''.
    I kad smo već kod zdravstva, nek si narkići liječenje plaćaju sami, kao i ekipa koja piči kroz crveno. Zašto bi ja plaćao liječenje kretena koji su najebali svojom slobodnom voljom?

Lakše ću podnijeti skuplji alkohol nego skuplje gorivo. Za cigare me baš briga
    .

neloše neloše ... zas bi ja placo tam nekog narkica ljecenje ?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E ovdje dolazimo do paradoksa. Država toliko troši na kampanje protiv pušenja, i porezni obveznici plaćaju razne kemoterapije oboljelima uslijed konzumiranja duhana, a s druge srtrane se seljacima daju poticaji za sadnju i uzgoj istog. I nije to samo kod nas, nego u cijeloj EUropi. Al ****** kad je duhanska industrija, čitaj mafija (danas je moderno reći lobi) toliko jaka da praktički drži za muda zakonodavca.

Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Procjena konfiguracije
    By tcrnjak5 in forum Stolna računala
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-04-2006, 20:03
  2. Isplati li se ova konfiguracija
    By M.R. in forum Stolna računala
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 19-12-2005, 15:35
  3. 20 kuna za oralni seks s osnovnoškolkom
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé