Svako ima pravo na svoje mišljenje samo sam vidio da redom pljujete po americi pa sam i ja rekao svoje mišljenje...
A tko je drugi riješio i odpravio onog gada od sadama na pravo mjesto nego amerikanci...
Pa ako sam ja rasist zato što sam protiv tih terorista i na američkoj sam strani onda neznam šta da ti kažem... najbolje ništa... jer me očito ne razumiješ ama baš ništa.....ili ne želiš razumjet...
Imaju oni svojih problama , i nitko nije rekao da je to obečana zemlja...možda nekad bila..
Ako i kojim slučajem sve i razleti u milijun komadića to neće bit zbog amerikanaca nego zbog onih drugih

Ja uopće ne razumijem što se tiče tih tvojih ispada da amerikanac kad dođe ovdje priča da je to njegovo.... lupaš gluposti....možda si naletio na jednu budalu i sad cijeli narod sudiš prema njemu....

A vidim govori se kako su oni bahati , glupi i šta ti ja znam sve ne , a nitko nije htio reć za ove teroriste bombaše samouboice koja tek to mora bit idiot koji digne u zrak sebe i druge normalne ljude..kakvo tek to može bit blesavo stvorenje koje tako nešto napravi...i još misli kako će on nakon toga bit alahov sin jer su mu ovi radikalni islamisti prodali tu priču...i šta ti ja znam sve ne...
A jedan marinac junačina koja se bori protiv takvih je za vas možda agresor...

Svako ima svoje mišljenje i moj stav oko toga je jasan i amen....

A što se tiče te skupe nafte i benzina već će doć neko alternativno riješenje a već se i nazire kako su krenuli ti auti pokretani bezinskim i elektro motorom i slične inovacije...

ta nafta toga ima još za sad al neće ni toga bit dovijeka kao i plina i ostalih energenata....