= Citat = Izvorno postao mobman
Ma lolaj i jodlaj ti meni koliko hoćeš ,
Ma naravno ja sam smiješan , al ne izigravam ja tu nekog teroristića nego ti , a to što kažeš kako želiš smrt amerikancima i propast SAD-a dovoljno govori o tebi samom....
A ovo što kažeš kako ti islam nije drag... baš čudno jer ovo su riječi jednog radikalnog islamista ...ili pak onog koji ni sam nezna o čemu priča al je važno da o nečem priča:bunny:

Čovjeće pa ti si najbolji prijmer kako je lako popušiti propagandu. Pa daj kaj ti stvarno vjerušej da je napad na Irak i pogibanje njihovih vojnika izvedeno radi altruističkih motiva? Kakav Sadam.
Daj ne brij.

U južnim državama SAD-a još je na djelu segregacija, Njihove paravojne milicije imaju više oružja nego neke zemlje!!! Jebote, pa nek prvo budu uzor,a onda se igraju svjetskih policajaca.

Kaj je njihove korporacije briga za nekakvu demokraciju? To je čisti profit. Normalno da ih je strah iranske A bombe jer onda više nemaju ekskluzivitet na največu batinu na planetu, a samo to je bitno.

Nekog optužiti da je radikalni islamista zbog njegovih mišljenja je baš američki.
Ti koji to pušiš, tebe ću slobodno nazvati rasistom, jer stojiš iza jedne rasističke zemlje...