znaci mi drkamo na njihovu jeftinu naftu a oni na nasu jeftinu vodu. glavno da smo svi nezadovoljniIzvorno postao Ljubav
![]()
viza za Ameriku je 100 dolara![]()
znaci mi drkamo na njihovu jeftinu naftu a oni na nasu jeftinu vodu. glavno da smo svi nezadovoljniIzvorno postao Ljubav
![]()
viza za Ameriku je 100 dolara![]()
problem na motoru je sto ti kada padnes, ili te moze auto pokupiti, a kada klizis sta ti se prvo nadje na putu?? rubni kamen, od toga ih mnogo pogiba. inace cuo sam da lijecnici zovu te na motociklima ''donatori''
Neko je gledal "Biker Boyz"- donatoriIzvorno postao coma_zgb
Rješenje nam se samo nameće.
Amerika napadne Iran
Mi branimo otadžbinu.
Amerika nas napadne.
Mi se ne branimo. (osim nekih po brdima)
Amerika nas zauzme i dobije stratešku poziciju u Europi.
Mi postanemo pedeset i neka zvjezdica.(njihovih ima više nego Eu)
Plačamo jeftino gorivo!!!![]()
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
da omakla mi se jedna nulaIzvorno postao Pacman
![]()
Bicikla je dobar , ali ima nesto sto se zove kiša (ko danas ujutro) , zima ili teret.
Ja
sam se vozio na bicikli i kad je bilo -5 vani , u vjerujte , duplo je hladnije nego da hodaš primjerice.
Obučem dvije trenrike , 3 majce , debelu jaknu kapu i šal , ali opet ostaje nezaštičeno lice.
Meni je bajs vise za rekreaciju .. nikad nisam isao u skolu ili na posao s njim .
zasad je rjesenje stedljivi dizlel ili benz+plin , a poslje cemo vidjet.
*bat ga... tko ima nafte, manje uvozi, pa ima manju cijenu. Tko je ima i više nego što treba je izvozi pa diktira cijenu.
Sad se kreten od Busha pravi frajer, i jednom logikom koju ima (pravo jačeg i primitivnijeg) kenja Iraku zbog obogaćivanja urana, pa je cijena nafte u banani.
U zadnje vrijeme krelci (ameri) kajgod da rade samo dižu cijenu nafte. Nije mi jasno kaj hoće napravit? Shebat kompletnu svjetsku ekonomiju? A zašto? Ionak su naj u svemu (osim inteligenciji, naravno)...
Ma ode sve u q...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nameće se jedno retoričko pitanje. Zašto ne bi Iran imao nuklearno oružje, kad ga ima Izrael? Moderno je reći da je Iran, slično kao Irak u bliskoj prošlosti, "prijetnja svijetskom miru". Mislim da će se većina složiti da je Izrael kud i kamo veća prijetnja miru nego ova prva dva. Jasno, Izrael je saveznik, a u Iranu je neprijateljski režim. Interesantno je jedino kako sve "demokratske" države podržavaju ova dvostruka mjerila i licemjerje svjetskog policajca. Isto tako je zanimljivo kako većina biračkog tijela tu istu propagandu puši.
"prijetnja svijetskom miru" znaci zapravo prijetnja Americi.
pod tom izlikom i djeluju vojno oni .
Kak se Europa ne boji tu nekih sranja . bilo je ono neš Madridu , al to može bit i ETA i alkaida i svašta jos.
amerikanci su oduvijek bili gamad - ni u jedan sv.rat nisu ulazili dok nisu nasli neku korist koju će izvuć.
Na Irak su isli zbog navodnog kemijskog oružja koje je tam trebalo bit.
Našli nisu - ništa.
Po toj logici bi mi mogli napast Sloveniju jer se bojimo da njih 20ak tam na brdu ne radi atomsku bombu , u pauzama dok ne jodlaju .
Ma **** Kalinića, mene zanima oćemo li mi regrutirat dragovoljce za obranu pra-domovine.![]()
Evo prilike svima koji nisu pokupili spomenice![]()
Bookmarks