Pa nije baš besplatno, i sebe moraš hraniti, zar ne?A moraš i tekućinu unjeti u organizam, pitanje je sada samo, tko više troši?
![]()
Ja sam si eto prije 3 tjedan uzeo super bajk... Eto baš zato...
ma bajs je fenomen... čak idem se natjecat sa kumom, tko će prije doći do moje kuće, on autom ili ja bajsom...
relacija nekih 4 Km kroz grad... centar - sjenjak...
eto , ja sam bio za 4 ipo minute kod kuće...
super brzom vožnjom i onda sam ga još čekao...
LOL, pa čak osim što je zdravije voziti bajs, što mi je potpuno besplatno još i brže prolazim kroz ulice grada...![]()
Pa nije baš besplatno, i sebe moraš hraniti, zar ne?A moraš i tekućinu unjeti u organizam, pitanje je sada samo, tko više troši?
![]()
Ali kad uračunaš da je vježbao umjesto da je sjedio u autu, onda ispada da je to kompenzirao na drugi način. Uštediće na teretani![]()
Jest da nismo u chataonici, no dobroIzvorno postao Drug Mile
To je, kao i sve drugo na ovom svijetu - relativno, ukoliko u teretanu ide zbog nabijanja mišične mase i snage ovakav aerobni trening na biciklu mu nikako neće dobro doći :bunny:
Ma kad bi ugradili plin, onda bi plin poskupio... Tako, da zasad bi se možda isplatilo, ali kasnije...Izvorno postao mala
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E gog, da ti samo znaš koji se mišići vježbaju na bajsu...
nebi baš tako govorio... a vjeruj mi, ja ti nisam osoba koja vozi bicikl po cesti...
Ja obožavam extremnu vožnju... ( prije sam se mogo komotno bacati, a sad imam XC ramu, dok ne kupim nesta za skakanje )
Inače, moj bajs ti se ne isplati prati... ja sam evo otkako sam ga kupio, prosječno 5 sati dnevno na njemu...
Jest da nam je sad malo drava preplavila onu šumicu, ali zato idemo do borovika i mnogoe relacije... svakim danom se prijeđe minimalno 20-30 KM, i to sa onim laganim vožnjicama...
To je odlično za rekreaciju, imaju i pravo što se tiče teretane, taman sam bio krenio ići, a onda zatoplilo i ja kupio bicikl...
Milsim, pa to nam je jedina stvar osim hodanja za šta nemoraš plaćati državi... hehe vožnja bajsom je free...
Što se tiče jela, ja od danas ujutro nisam apsolutno ništa pojeo... uopće se ne osjećam slabo... a prešao sam kako ciklokomp kaže 35 KM...
danas od 12 H pa evo do sad... sad sam eto ručao... LOL i sad opet sa društvom idemo na vožnju, jer je predvečer najzabavnije
Hehe, imaš pravo, zajebancija, ali ajmo mi nazad na temu...
Ja sam, pošto prelazim 50-60 km dnevno ljute gradske vožnje, razmišljao o skuteru 49 ccm3. Troši tri puta manje ongo moj Audi, jedino me zima destimulira za ovu odluku
Da ne zaboravimo i sigurnost koja je na motoru s obzirom na vozačke automobila u hrvatskoj na nuli...
oprosti, ali ti si svjetski prvak ako kroz grad mozes imati prosjek 55km/hIzvorno postao Krompirko
E ali kako sam točno znao da će netko ovo izvaliti...E FAKAT SAM ZNAO...
NHF, iz centra do Sjenjaka ima 4KM... mjerio sam kad sam isao autom...
kad idem biciklom ima manje... jer ne moram prolaziti svim ulicama, moze se porpijeko, kroz parkove itd... jel tako=??![]()
a jel bi mogli sad prestat lagano i vratit se na temu? ajde ako vam nije teško...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajde da i napisem neko misljenje svoje. auteki su nezamjenjivi.
bicikl-->odlicna stvar, ali ipak se uznojis, a ima poslova na koji bas nije lijepo ici smrdljiv (govorim recimo o odlasku na posao) druga stvar sto nigdje nije rijeseno parkiraliste za bicikle, svugdje ti ga maznu. nije za sve vremenske uvijete
motocikl-->malo trosi, nesiguran je, nije bas za kisu i to
zakljucak je da se auto moze zamijeniti sa drugim prijevozom, ali ne bas stalno, a opet je sranje sto registracija i osiguranje kosta jednako vozio ti auto svaki dan po 100km, ili stvarno samo kada ides na put i kada ti jako treba
U pravu si coma. Mislim da će se općenito drugi troškovi jednostavno pretočit u troškove prijevoza autom. Moraćemo si uskratit neke druge radosti nauštrbe prijevoza, kojei je praktično nezamjenjiv.
Navodno su motori opasni...
ali po nekim statistikama ima mnoooogo više nesreća sa autom nego sa motorom...
kad se uzme koliko sveukupno ima auta i koliko sveukupno ima motora jer mislim da je broj motora mnogo manji u odnosu na aute, dobilo bi se negdje 1:1 ....
a opet... mnogi koji poginu pri nesrecama bude jos u autu... dok recimo znam par ljudi koji su daleko letili sa motora, jer nema nikake sajbe da se udare... LOL
pa su svi preživjeli... hvala Bogu...
zato je najbolje imati svo troje...
Auto, Motor i Bicikl...
zna se kad se vozi bicikl, motor isto ko bicikl, samo ako si umoran
a auto kad je lose vrijeme i kad se vozi jos i tereta...
hehe... ma najbolje da mi napunimo nase kanistere i pravac afrika i dilamo vodu... ili mjenjamo za naftu...
Ja sam pustio pipke na plin, i to u nekim (manje ili više) krugovima, pa čekam. Ovo ima smisla ko bit' gay u lječilištu za sisate nimfomanke 10-22 godine. No offence anyone.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
znaci mi drkamo na njihovu jeftinu naftu a oni na nasu jeftinu vodu. glavno da smo svi nezadovoljniIzvorno postao Ljubav
![]()
viza za Ameriku je 100 dolara![]()
problem na motoru je sto ti kada padnes, ili te moze auto pokupiti, a kada klizis sta ti se prvo nadje na putu?? rubni kamen, od toga ih mnogo pogiba. inace cuo sam da lijecnici zovu te na motociklima ''donatori''
Neko je gledal "Biker Boyz"- donatoriIzvorno postao coma_zgb
Rješenje nam se samo nameće.
Amerika napadne Iran
Mi branimo otadžbinu.
Amerika nas napadne.
Mi se ne branimo. (osim nekih po brdima)
Amerika nas zauzme i dobije stratešku poziciju u Europi.
Mi postanemo pedeset i neka zvjezdica.(njihovih ima više nego Eu)
Plačamo jeftino gorivo!!!![]()
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
da omakla mi se jedna nulaIzvorno postao Pacman
![]()
Bicikla je dobar , ali ima nesto sto se zove kiša (ko danas ujutro) , zima ili teret.
Ja
sam se vozio na bicikli i kad je bilo -5 vani , u vjerujte , duplo je hladnije nego da hodaš primjerice.
Obučem dvije trenrike , 3 majce , debelu jaknu kapu i šal , ali opet ostaje nezaštičeno lice.
Meni je bajs vise za rekreaciju .. nikad nisam isao u skolu ili na posao s njim .
zasad je rjesenje stedljivi dizlel ili benz+plin , a poslje cemo vidjet.
*bat ga... tko ima nafte, manje uvozi, pa ima manju cijenu. Tko je ima i više nego što treba je izvozi pa diktira cijenu.
Sad se kreten od Busha pravi frajer, i jednom logikom koju ima (pravo jačeg i primitivnijeg) kenja Iraku zbog obogaćivanja urana, pa je cijena nafte u banani.
U zadnje vrijeme krelci (ameri) kajgod da rade samo dižu cijenu nafte. Nije mi jasno kaj hoće napravit? Shebat kompletnu svjetsku ekonomiju? A zašto? Ionak su naj u svemu (osim inteligenciji, naravno)...
Ma ode sve u q...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nameće se jedno retoričko pitanje. Zašto ne bi Iran imao nuklearno oružje, kad ga ima Izrael? Moderno je reći da je Iran, slično kao Irak u bliskoj prošlosti, "prijetnja svijetskom miru". Mislim da će se većina složiti da je Izrael kud i kamo veća prijetnja miru nego ova prva dva. Jasno, Izrael je saveznik, a u Iranu je neprijateljski režim. Interesantno je jedino kako sve "demokratske" države podržavaju ova dvostruka mjerila i licemjerje svjetskog policajca. Isto tako je zanimljivo kako većina biračkog tijela tu istu propagandu puši.
"prijetnja svijetskom miru" znaci zapravo prijetnja Americi.
pod tom izlikom i djeluju vojno oni .
Kak se Europa ne boji tu nekih sranja . bilo je ono neš Madridu , al to može bit i ETA i alkaida i svašta jos.
amerikanci su oduvijek bili gamad - ni u jedan sv.rat nisu ulazili dok nisu nasli neku korist koju će izvuć.
Na Irak su isli zbog navodnog kemijskog oružja koje je tam trebalo bit.
Našli nisu - ništa.
Po toj logici bi mi mogli napast Sloveniju jer se bojimo da njih 20ak tam na brdu ne radi atomsku bombu , u pauzama dok ne jodlaju .
Ma **** Kalinića, mene zanima oćemo li mi regrutirat dragovoljce za obranu pra-domovine.![]()
Evo prilike svima koji nisu pokupili spomenice![]()
ma to, evo baš idem polakirati papovku s tavana, nebu niko nas tu nebu jeb..Izvorno postao Drug Mile
.
a to sa nuklearkama, ja bi jednostavno dal apsolutno svakoj državi tehnologiju na korištenje i daljnji razvoj!!!! ak se ameri imaju koga bojati, onda su to oni sami, jer su je oni jedini iskoristili protiv čovjeka!! Dvaput!!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks