Slažem se s ovim gore rečenim... Reklamacija je najbolje što sad možeš napraviti... Sretno...
Slažem se s ovim gore rečenim... Reklamacija je najbolje što sad možeš napraviti... Sretno...
Svi smo mi u krastavcu...
zvuk mogu vratit, ali slike, pa neda mi se stavljat to, uostalom to nema nikakve veze sa softom, i nisam mjenjao ništa od ovoga ( flash, flex, IMEI ), jer nema potrebe ZA MENE.Izvorno postao Tito Puentes
Jedino na vanjskom ekranu, sam promjenio onaj glupi natpis vodatel, i obrisao mms predloške, a i za slike, neznam odkud im ideja da zaključaju neke slike da se ne mogu obrisati, meni je to baš smješno, baš ću ja s fotićem na mobu i mogućnošću povezivanja moba s kompom imati na mobu te glupe slike.
Evo danas mi se nije mob prijavio na slo mrežu jer tamo di sam bio nije bilo nikakve mreže, samo tu i tamo nešto malo, ali nedovoljno, i baš sam promatrao što radi, prvo na par minuta stavi vip mrežu na 0%signala, da bi zatim za 5ili manje min se upalio vanjski ekran i ponudio mi par dostupnih mreža, na koje se nije prijavio, i tako mi je ekran malo po malo radio i popapalo mi 1 crticu baterije, a jućer je punio, da poludiš, nisam baš previše oduševljen reklamacijom, jer u servisu će sve napravit samo da nemoraju popravljati, tj okriviti vlasnika.
E sad tražim nekoga da mi se javi, ili da kupi takav mob kakav ja imam da vidim dal će njegov kao nov imat takve probleme.
Sretno i drži nas informiranima...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Nemora bit da je greska... Ja sam sad bio u Italiji i posto mi je najjeftiniji TIM prebacio sam sve nase mobove na TIM i ostavio rucno trazenje. Dok je bilo signala sve ok a kad negdje nije bilo tim-a s35 je samo pisao searching for I-TIM, njoka 6020 je imala prazan ekran, ni mreze ni signala a 6101 je stalno izbacivao odaberite mrezu i davao popis dostupnih...
Bookmarks