nažalost, granica ti je kriva... nema ti tu neke pomoći...
nažalost, granica ti je kriva... nema ti tu neke pomoći...
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 17-04-2006 u 23:51
probaj se poigrat sa prioritetima mreze. neznam dali to tvoj telefon ima pa probaj.
dobar grah daleko se čuje
Mmmm... Ne bi trebalo biti problema kad staviš ručno kao način izbora mreže...
Tada bi se mobitel trebao ponašati baš kao što si naveo... Kad Vip ne bi imao signal ne bi imao vezu - a do prebacivanja mreže ne bi smjelo doći...
A ovo što si stavio sporo ti jedino ima utjecaj na potrošnju baterije jer mobitel u rijeđim intervalima komunicira s odašiljačima... To ti i nije najbolji izbor kada putuješ jer može uzrokovati duži period nedostatka mreže... A nema nikakve veze sa mijenjanjem operatera...
Dakle, da li si siguran da si način izbora mreže stavio na manual?![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Evo ovak sad sam baš pogledal piše ovakIzvorno postao Tito Puentes
Frekv. područje: Automatski
Tip:Ručno
Brzina: stavio sam na Srednja, ne putujem nikud daleko, pa neka bude tako
meni nije jasno zašto kad nema dovoljno vip signala on meni počne nuditi najčešće T-mobile, si mobil, i kak se na t-mobil ne može prijaviti prijavi se na si mobil, svaki dan dobim bar jednu poruku od si mobil mreže, onu pozdrav bla bla bal, vjerujem da znate kak ide, al to nije važno.
Zašto on meni uopće ponudi te mreže ako je na ručno, zašto jednostavno ne ostavi hr vip i neka signal bude na 0, a ne kad me neko zove a ja imam na si mobil a ne skužim i onda mi ljepo uzima lovu, da poludiš, tak sam par puta poslal poruku, al sva sreća samo jednu, jel sam imao malo para.
Nikad još nisam za tako nešto čuo... Mobitel ti je pravilno podešen i ne bi sam trebao izabirati druge mreže...![]()
Možda je do bug-a u softveru... Možda ti je isplativije razmisliti o promjeni softvera nego plaćati roaming pozive...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Mob mi je još na garanciji, dal se taj problem može reklamirati, ali samo da ti kažem šta sam sve radio po mobu:Izvorno postao Tito Puentes
pojačavo glasnoču
brisao sve nepotrebne slike
obrisao skinove, ostavio samo vodatel skin
dodao skin
obrisao mms predloške
pokušao neuspješno povećati duljinu snimanja videa, sada do 1:30
I MOŽDA JOŠ PAR SITNICA KOJIH SE TRENUTNO NE MOGU SJETITI.
Inače ništa nisam radio šta bi imalo veze sa mrežom, i njenim postavama.
Razmišljam da bi prvo poslao mail servisu sa opisom moga problema, a i počekat ću malo možda bratić kupi isti takav mob pa ćemo vidjeti, on je isto u pograničnom djelu, ako i on bude imao isti problem mogu se j.bati.
Mogu slovence tužit da mi smetaju svojom mrežom![]()
samo vodafone skin ostavi a ostale pobriši, vrati zvuk nazad na normalu, (ne)potrebne slike vrati ako ih imaš i promjeni im atribute da budu zaključane i onda reklamiraj!
ma neće ništa ni gledati ako nisi prčkao po softu, tj mijenjao flash, flex, IMEI i ostala sranja koja se moraju podudarati sa podacima koji je taj uređaj izvorno imao... Vrati šta se može, i reklamiraj!
Bookmarks