Sve je to istina, ali kao sto znamo imamo i raznih marki HDDova, recimo Maxtor serije 80GB su iznimno tihe... dosta hladne, ali na VIA chipsetima su recimo vreli...
tak da treba i na HDD obracati pozornost kad se kupuje, a ne samo gledati cijenu, prikljucak velicinu...
Ako si sposoban, prodat ces ti HDD od 80GB nekom seljaku za 450 kuna koji ima neki konikom cjenik star godinu dana... dok je 80GB kostao 550...
U slučaju prodaje nekog dijela informatičke opreme , prvo pravilo pametne prodaje je da se ne prodaje na internetskim forumima , pogotovo ne nekim vezanim uz elektroniku .
Mislim možeš ti probat , ali ljudi koji dolaze na takva mjesta su mahom informirani , pa nema bas nade da ces im prodat m**a pod bubrege.
daj u oglasnik , javi svim frendovima .. naiči će neki naivac.
Može on staviti i na cafe u oglasnik i bilo gdje i reći recimo 300 kuna...
po pravilima, komentiranje cijene mislim da je zabranjeno...
ak ne ovdje, tako je na PCE... svako ko bude komentirao tvoju cijenu na pce često dobije ban. Možda postoji netko kome hitno treba HDD i da mu ti to možeš omogućiti... us svakom slučaju postaviš na newse, i sve forume koje znaš... što biše oglasa to bolje...
A osim svega ovoga, najsukplji oglasnik ti je u mojoj dragoj Slavoniji...
Mislim, tamo se prodaju HDDovi od 30GB za 150 kuna...
i što je najtužnije ljudi to kupuju...
Ja sam često bo u poslu, kupim neki mobitel po neznam 200 kuna..., a taj mobitel u burzi recimo ide po 350 kuna...
i ja ga stavim za tu cijenu, ako se nitko nejavi, za 200 kuna ga prodam otkupljivaču mobitela... mislim... to je inače jaki lol...
Bookmarks