i koja makina je najsupersadomazokewlerskija u filmu?![]()
ste gledali taj film?
meni je tak tak ionak sam ga gledo radi auta![]()
i koja makina je najsupersadomazokewlerskija u filmu?![]()
oVa tojota supra mi se svidila iz tog filma
![]()
Ako si gladan pojedi nesto
taj film je obicno sranje
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Rađe pogledaj mad max 2 je to je filmčina a ne ovo sranje
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
pirates of the carribian to treba gledat ( ja jos nisam ) BAD BOYS 2 cuo sam da je film odlican !
Scene vožnji u filmu su za razliku od prvog dijela stvarno odlične.Ovo je jedan od rijetkih "nastavaka" koji su uspjeli premašiti prvi dio po kvaliteti.
Nije ni onaj Nissan Skyline tako loša stvarčica,jedini je bed što je vozač na desnoj strani(morali su ga direktno iz Japana uvesti samo za film,vrijedilo je).
Da bar ima i motora a ne samo auta ja bi ga rađe gledao.U prvom dijelu su motori bili najbolji.hebeš aute to može vozit svaki papak.Za motor moraš imat MUDAAA!!!A ja naravno ih imam i to velka ko krumpir haha živjeli
Sta vozis?
Ako si gladan pojedi nesto
biciklo
kad ostavis ta muda i jos pola mozga na asvaltu onda ce ti bit super!Poslao: ERISCSSON
Da bar ima i motora a ne samo auta ja bi ga rađe gledao.U prvom dijelu su motori bili najbolji.hebeš aute to može vozit svaki papak.Za motor moraš imat MUDAAA!!!A ja naravno ih imam i to velka ko krumpir haha živjeli
HAHA pa ja ga ne vozim nego mi je lijepo gledat to
KRUMPIR???
Kuhani, pire, na kockice, smrznuti, u knedlama...
Daj se malo precizniije izražavaj...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa sto ste ocekivali od filma...???? aute i pice... a to ste i dobili... stoga...!?!?![]()
Točno,što se tiče jurnjave na sve strane nastavak je zbilja prešišao original.A priča,.....a teško je ubaciti sve u filmPoslao: sms freak
Scene vožnji u filmu su za razliku od prvog dijela stvarno odlične.Ovo je jedan od rijetkih "nastavaka" koji su uspjeli premašiti prvi dio po kvaliteti.
,glavno da su tu auti i komadi.
![]()
U biti glavno da su auti jer po muškim prioritetima (večina) je prvo vozilo a ondak ispuna...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Hm....možda...Poslao: dmi
U biti glavno da su auti jer po muškim prioritetima (večina) je prvo vozilo a ondak ispuna...![]()
Bookmarks