293.00kn ti je najvjerovatnije cijena bez 10% popusta za gotovinu. Sa 10% popusta je 263,70kn
293.00kn ti je najvjerovatnije cijena bez 10% popusta za gotovinu. Sa 10% popusta je 263,70kn
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Da, tako sam i ja razmisljao. Zar im je tako tesko to reci na telefon, svasta..?Izvorno postao Doc77
No, sudeci po sajtu, nije im samo to tesko![]()
ja gotovinom platio 293 kune...Izvorno postao Doc77
A ja sam gotovinom dobio tih 10% popusta tako da je došla 263.70kn(inače bez popusta je 293kn tako mi je i tip rekao ali kada sam izvadio keš skinuo je cijenu za 10 %)Izvorno postao spade
pa zar mi nisu trebali rec za popust kad sam placao??Izvorno postao Skyward
nisam sretan...
ak postoji trebali su al ocito nisu..zahebali su ga za tridesetak kuna nije ni 50Izvorno postao spade
![]()
U Kodaku microSD 512 je 291kn, a 1GB 481kn.
Ja sam naso u Arhitecu microSD sa adapterom je 295 kn, al ju i dostave za 25 kn
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=1289
Jel u L7 moze stat microSD od 1GB?
Nadam se da ti ne ideš sam kupovati auto ili tak nekajIzvorno postao spade
![]()
Ja bio danas tamo i pitao stričeka za cijenu za keš i on će meni uljudno 263,70 pa ja od silne sreće kupio.
Sorry na komentaru nisam mogao odolit![]()
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Izvorno postao spade
sigurno nisi pitao da li imaju kakav popust za gotovinu... pa su ti automatski bubnuli bez tih 10%, nije loša cijena , a da li ima još niža možda kakvog drugog proizvođača? jer meni nije bitno tko je i što je glavno da radi kako treba....
i da li postoji za tu karticu onda i kakav adapter koji je pretvara u XD?
Dobiješ s njom adapter koji je pretvara u SD karticuIzvorno postao mobman
ma znam to da se dobiva taj adapter al taj adapter se ionako već dobiva u paketu s telefonom pa mi to toliko i nije bitno , samo me je zanimalo da li postoji i kakav adapter za kupit da ju pretvara u XD karticu jer bi mi tako onda moglo poslužit i za digitalac....Izvorno postao Skyward
ja sam svoju platio 320kn u ve-milu(512mb)
Kako to? Ja sam u Ve-milu naso za 450 knIzvorno postao DavorP
javascriptopUp('/opis.aspx?sifra=21071&Provjera=632811675646805899' )
Isao ja danas kupiti... Da, 10% je popust na gotovinu, 263.70 kn je cijena s tim popustom, izgleda isto kao originalna od 32 MB koja dodje s mobitelom (Motorola E1000) i s njom dodje adapter za "obicne" SD kartice. U Kodak centru imaju samo Sandisk (tako su mi rekli), a ja nisam naisao na jeftinije, bez obzira na proizvodjaca (a niti ne zelim vise naciIzvorno postao mobman
).
Bookmarks