ograničenje je takvo zbog hardvera, nažalost...Izvorno postao HvRv
E1000 podrzava do 512 mb ako se ne varam. Gdje je najpovoljnija kartica od 512 i koju preporucate. Gledao sam i SunDisk Trans Flash su najslkuplje.Jel ima koji drugi proizvodjac MicroSD-a.
Dali se moze kako povecati ogranicenje od tih 512. to bi bilo jako zanimljivo...
Zadnji uredio HvRv : 16-04-2006 u 22:41
ograničenje je takvo zbog hardvera, nažalost...Izvorno postao HvRv
Neznam od kuda si ali ja sam kupio MicroSD karticu 512MB od SanDiska za 265kn u Kodaku u ZagrebuIzvorno postao HvRv
Gdje se tocno nalazi taj Kodak.Izvorno postao Skyward
e1000 po stranicama proizvodaca podrzava 1gb karticeIzvorno postao Inovator
http://www.sandisk.com/Products/Item...croSD_1GB.aspx
http://www.sandisk.com/Compatibility...acturerID=1117
kodak centar bi ih trebao dobit krajem mjeseca
Izvorno postao HvRv
Taj kodak ti je Maksimirska 112a. http://www.kodak-centar.hr/
kartice od 1GB NE RADE NA E1000 PITO SAM U RAM3-u max je 512mbIzvorno postao spade
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jel to bila neka rasprodaja ili?? u hgspotu je oko 380kn 512 mb??Izvorno postao Skyward
Nije to nikakva rasprodaja. Čitao sam u nekom v360v threadu da su takve cijene pa išao pogledat. Cijena za kešovinu microSD kartice je 263.70kn(dobije se i adapter tako da se može koristiti kao i SD kartica).Izvorno postao jdabic1
Sada sam gledao račun kupio sam je 3.4.2006. znači prije točno dva tjedna.
Da li bi se možda moglo softverski riješiti da podržava veće kartice od 512 mb?
Zvao sam ih maloprije, veli da je kartica 293 kn...Izvorno postao Skyward
293.00kn ti je najvjerovatnije cijena bez 10% popusta za gotovinu. Sa 10% popusta je 263,70kn
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Da, tako sam i ja razmisljao. Zar im je tako tesko to reci na telefon, svasta..?Izvorno postao Doc77
No, sudeci po sajtu, nije im samo to tesko![]()
ja gotovinom platio 293 kune...Izvorno postao Doc77
A ja sam gotovinom dobio tih 10% popusta tako da je došla 263.70kn(inače bez popusta je 293kn tako mi je i tip rekao ali kada sam izvadio keš skinuo je cijenu za 10 %)Izvorno postao spade
Izvorno postao spade
sigurno nisi pitao da li imaju kakav popust za gotovinu... pa su ti automatski bubnuli bez tih 10%, nije loša cijena , a da li ima još niža možda kakvog drugog proizvođača? jer meni nije bitno tko je i što je glavno da radi kako treba....
i da li postoji za tu karticu onda i kakav adapter koji je pretvara u XD?
Dobiješ s njom adapter koji je pretvara u SD karticuIzvorno postao mobman
Isao ja danas kupiti... Da, 10% je popust na gotovinu, 263.70 kn je cijena s tim popustom, izgleda isto kao originalna od 32 MB koja dodje s mobitelom (Motorola E1000) i s njom dodje adapter za "obicne" SD kartice. U Kodak centru imaju samo Sandisk (tako su mi rekli), a ja nisam naisao na jeftinije, bez obzira na proizvodjaca (a niti ne zelim vise naciIzvorno postao mobman
).
pa zar mi nisu trebali rec za popust kad sam placao??Izvorno postao Skyward
nisam sretan...
ak postoji trebali su al ocito nisu..zahebali su ga za tridesetak kuna nije ni 50Izvorno postao spade
![]()
U Kodaku microSD 512 je 291kn, a 1GB 481kn.
Ja sam naso u Arhitecu microSD sa adapterom je 295 kn, al ju i dostave za 25 kn
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=1289
Jel u L7 moze stat microSD od 1GB?
Nadam se da ti ne ideš sam kupovati auto ili tak nekajIzvorno postao spade
![]()
Ja bio danas tamo i pitao stričeka za cijenu za keš i on će meni uljudno 263,70 pa ja od silne sreće kupio.
Sorry na komentaru nisam mogao odolit![]()
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
ma znam to da se dobiva taj adapter al taj adapter se ionako već dobiva u paketu s telefonom pa mi to toliko i nije bitno , samo me je zanimalo da li postoji i kakav adapter za kupit da ju pretvara u XD karticu jer bi mi tako onda moglo poslužit i za digitalac....Izvorno postao Skyward
ja sam svoju platio 320kn u ve-milu(512mb)
Kako to? Ja sam u Ve-milu naso za 450 knIzvorno postao DavorP
javascriptopUp('/opis.aspx?sifra=21071&Provjera=632811675646805899' )
Bookmarks