Slika Alfe je bila puno veća (ne znam točno koja reza - bum pogledao kasnije) i smanjena je s SE-ovim Image Editorom.
Slika Alfe je bila puno veća (ne znam točno koja reza - bum pogledao kasnije) i smanjena je s SE-ovim Image Editorom.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@whiteboy:
Thanks na pomoci.
Sve se nadam da ce me M55 zadovoljit kad ga kupim.Zato,JEDVA CEKAM!!!!!!!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
JA BI TI PREPORUCIO SVAKAKAKO S 55 ,PUNO IZDGLEDA ELEGANTNIJE,LJEPŠI DIZAJN,TAJ M55 IZGLEDA KAO NEKA IGRAČKA,ONE TIPKE,PA JOS ONO OSVJETLJENJE PO STRANI,STAVRANO KO ZA DJECU,JE NISTA BOLJEGA NE VIDIM OSIM STA IMA VISE TIH BOJA,ALI DRUGO JE KATASTROFA,POGLEDAJ OBA DVA PA RAZMISLI,RAZOČARAT CES SE U M55
Za mladog tinejđera je po meni M55 najbolje rješnje. A što se dizajna i tih lampica tiče - stvar osobnog ukusa a mislim da se eminemu baš to sviđa.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@zoki:
Kao sto je whiteboy rekao,stvar je osobnog ukusa.Nemam nista protiv S55,ali M55 mi se svidja,mozda sto imam 16 god.,neznam.Al i zato sto volim Siemense i takav izgled mobitela.![]()
Meni se isto dopada M55 jer stvarno na jednog 15-godišnjaka kao što sam ja te lampice djeluju moglo bi se reći "hipnotički"!!!!Baš je cool!!!!!!!!Al me jebe bluetooth.........
Fakn odmor ponovo...
Pa nema ga pa te nema što jebavat'...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
samo me zanima koliko je brz m55? znam da je s55 jebeno brz, pa jel tako i m55???
I zaboravio sam spomenut,vidio sam oba,dobro pregledao i ocijenio kak leze u ruci.M55 je 100% za mene(iako bi bilo dobro da makar ima IrDa).Al valjda ce bit dovoljan i Data kabel.![]()
ajde daj i ti svoju usporedbu!
ja nisam imao u rukama S55 ali M55 je mnogo brzi u pisanju poruka od t68,ali kad se napuni puno SMS-ova u Inboxu onda mu malo treba duze da ih otvori
Ako si gladan pojedi nesto
s55 je brzi od t68 ali ekran treperi kad nakucas malo vise slova
Forumaš godine :)
@ nimda a kako brzo otvara javu i slike
Da, to sam vidio... prilično iritantno..Poslao: sezam-picika
s55 je brzi od t68 ali ekran treperi kad nakucas malo vise slova
novije verzije fw-a to ispravljaju
eh Java ko Java uvijek spora evo primjer Wappo igricu otvori za 22 sec,a slike se otvaraju normalno fino za 1-2 secPoslao: coma_zgb
@ nimda a kako brzo otvara javu i slike
Ako si gladan pojedi nesto
ajde sad neko ko ima s55 nek kaze za kolko mu otvori wappo igricu da se moze usporediti!
ovisi to vjerovatno o vise faktora...verzija fw.a , slobodno prostora u mobu...
Sve je stvar navike.Poslao: sezam-picika
...ali ekran treperi kad nakucas malo vise slova
Kao npr. moj M50 ima plavo svijetlo.Na pocetku mi je smetalo,al sad sam se navikao.
treperenje je stvar navike *****![]()
Bookmarks