pa nemre m55 prikazati 24bitnu boju, bilo koju sliku vise od 12bitnu stavi u m55 i prikazat ce samo 12bitnu boju jer hardware(ekran) ne dopusta vise
Jer ako na mobu ovako izgleda nečije lice........bolje da nacrtaš sam nego ovakvu sliku ženske da imaš.U mobu valjda bolje izgleda,ha?
pa nemre m55 prikazati 24bitnu boju, bilo koju sliku vise od 12bitnu stavi u m55 i prikazat ce samo 12bitnu boju jer hardware(ekran) ne dopusta vise
![]()
24-bitna
![]()
256 boja
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A jel se da malo izoštrit?
Ne mogu prebacit u 12-bitnu,ne znam zasto.
neda bas zbog malog broja pixela! ova slika je ustvari potpuno ostra
Pa ajd ti probaj.To ti je slika sa 101*80 pixela(za ekran kakav ima M55,SL55 i S55)Poslao: ERISCSSON
A jel se da malo izoštrit?
inace mislim da su slike cisto dobre!
Slike bi bile oštrije da su veće... smanjivanje ih je izobličilo...
Zadnji uredio whiteboy : 27-07-2003 u 16:02
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa ali nemou biti ostrije jer nema dovoljno pixwla za fini prijelaz
Al na mobu valjda normalno izgleda ha?
Pa ne moze na ekranu te velicine biti ista slika kao i na monitoru,nikako.Za takav ekran ka sto ima M55 slika uopce nije losa,pogotovo ne ona Audijeva.
@coma:
Znas li mozda da li se preko Data kabela mogu prebacivat slike s mobya(M55) na komp?(kao digitalac)
mislim da da
Ova moja slika je isto smanjena na 101x80 pa pogledaj kako je oštra... puno oštrija od Scully i Audija!Poslao: coma_zgb
pa ali nemou biti ostrije jer nema dovoljno pixwla za fini prijelaz
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ok moja greska
Whiteboy kakav mob imaš?S čim je to slikano?
![]()
A sta kazes na ovo?
ima t68
shumi je super vozac i navijam za njega, ali ipak nebi zelio njegovu ruznu facu na svom mobu!Poslao: Eminem
![]()
A sta kazes na ovo?
![]()
Evo,Golf petica.
Pa nisam ja tolko glup.Sve zavisi kak je slikano,kak je smanjivano,itd...A je li ona Alfa smanjivana ili je tolikom rezolucijom slikana?Ove sam slike(Schumija i Golfa)nasao pomocu Google-a.
A da su bile vece te ih smanjivao,ko zna sta bi ispalo i sigurno bi slicili Scully i Audiju.
joj kad bi imo m55 na jedan dan, bilo bi jebeno
E Eminem ovo ti je sad puno bolje,čak toliko bolje da se ne znam izrazit. respect)
ali znaj da m55 nemre prikazati toliko boja!
Zato je još slađe jer bez muke nema nauke...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks