M55 100%,![]()
Ali ak ti je ptreban Bluetooth,il IrDa onda S55.
Al na prvom mjestu je sigurno M55.
Koji je bolji?Kojeg da kupim i usput kako funkcionira bluetooth???
M55 100%,![]()
Ali ak ti je ptreban Bluetooth,il IrDa onda S55.
Al na prvom mjestu je sigurno M55.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
m55-veca memorija,bolji ekran,bolji izgled....
Ako si gladan pojedi nesto
Ako ti ne treba Bt i irda onda m55
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
i ovisi kakav si tip, ako si sminkercina onda s55, ako nisi onda m55
M55 je ipak bolji izbor...
maraschino - PTICICA
OBA
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
haha da oba bi bilo najbolje![]()
maraschino - PTICICA
Nek mi neko objasni taj bluetooth!što je to kako izgleda u praksi što radi kak funkcionira......I IrDa isto nemam pojma što je to!!
Bluetooth ti je bezicna veza upalis ga na dva telefona i razmjenjujete podatke slike,melodije....ili igrate igrice sa frendom jedan protiv drugog na svojim telefonima,ili spojis bluetooth na telefonu i kompu i razmjenjujes podatke s kompom,sa kompa saljes sebi na tel. slicice,igrice,programe...Ic ili IrDa ti je isti ko bluetooth samo sto kada povezujes telefon i komp ili telefon i telefon oni moraju biti blizu,a kod bluetootha mozes da se odmaknes od kompjutera 10 metara
dodatak, ako imas ic onda ne samo da moraju biti blizu nego moraju biti vidljivi jedan za drugoga!
A na kompu to ide preko interneta na mobitel?
Ako se nabaviš M55 onda će ti trebati kabel jer on ne podržava BT i Irda .
Software skineš sa Siemensove stranice (Ali se pripremi- dugo će trajatiosima ako nemaš DSL)
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Usput malo ti se nick ne slaže s izborom Siemensa...
M55 definitivno jer zbilja ne znam kad češ koristiti BT ili IrDA-u pošto sve što to koristi dodatni trošak (naravno veći od kupovine kabela)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
S55![]()
reci svoj razlog, ako tip nezna kaj je oc i bt onda ih vjerojatno nece koristiti!
meni irda nista ne znaci jer nemam adapter za komp, samo na burazovom laptopu koji mi je rijetko nadohvat ruke... ali uzeo sam bt adapter, i stvar je fenomenalna, tako da od sada vise ne kupujem mob bez bt! Ako mu ne treba irda, bt i data kabel, neka uzme m55... no pogledao sam malo M55 u ducanu, i nije mi bas nesto... ima boji ekran od S55, ali to je sve... upitna je jos njegova brzina... posto je klasa nize, pretpostavljam da je i sporiji nesto... i fw ce mu biti nestabilan jos nekih bar 2mj....![]()
e da, i jos dobis kabel u kutiji... bez kojeg ne bih mogao stavljati sa neta fw koji skinem, niti ce on moci na m55 ako ga ne kupi... te je s55 osijetno manji po dimenzijama, meni lijepsi i malo ozbiljniji, te vizualno i prakticno ima puno manji volumen...![]()
manji od M55 jel to mislis?
isti su kolko ja znam po svemu osim debljini
![]()
Ovo je slika Gillian Anderson(tzv. Scully u Dosjeima X) za mobitel Siemens M55 velicine 101*80 pixela(24-bitna boja).
![]()
A ovo je slika Audija A4 takodjer za M55 velicine 101*80 pixela(ali 256 boja).
Zanimalo me kak izgleda na mobyu pa sam si dao malo truda.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
covjece daj dve iste slike, jedna sa 256boja a druga sa 4096boja da se moze usporediti!!!
jednostavno odite u neki ducan, i usporedite M55 i S55, i vidjeti cete sto se vizualnoga dojma tice (velicine i volumena koji zauzima)... jedina stvar koja ide na ruku M55-ici jest bolji ekran...![]()
Baš nije neznam što.....A ima kvalitetnije od 24-bitne?
Nije s tim slikama stvar u boji nego u oštrini... fakat su zbrčkane...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks