Pa, ako nema exe fajlu, onda nije program. Ako su samo datoteke skopirane, onda se mogu otvarati u nekom od programa koji ih može čitati...
dobio sam cd sa programima za prijevod i ucenje engleskog.
tj.Cambridge,NeuroTran i neki Word translator.
e ti programi nisi kao instalacija, kao exe fajl, neg su skinuti sa direktorija koji je na kompu. tj.kopiran je s harda program onak kak se instalirao.
E sad jel mogu ja kak to slozit ili ne????
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Pa, ako nema exe fajlu, onda nije program. Ako su samo datoteke skopirane, onda se mogu otvarati u nekom od programa koji ih može čitati...
Ne može se to složiti jer ima elemenata i u registry-ju
Seriously?
bravo.. neko je iso kopirat fajlove iz program files-a... lol!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
za plakat štaš...
Seriously?
OT:
Ja svaku igru ili program koji instaliram probam copy paste fileova na drugi komp... ako radi, ja program deinstaliram sa kompa i onda ka snimim kao kopiju... jer jednom sam imao oko 20 programa koje sam instalirao na komp i koji su usli u registry, te sam na drugi komp samo prenio te programe...
zanimljivo je bilo da na kompu u kojem programi nisu bili u registryu da je radio znatno bolje i brže.. da ne govorimo o butanju..
osim toga, recimo NFSMW ili tak nes, cim je izasao neki nocd addon, odma sam igru spalio na CD bez instalacije...
mislim, em što će ti se program brže instalirati em ga windowsi neće ometati..
jer brže je kopirati 300 MB program nego instlairati isti...
Sumnjam da je to stabilno... A i postoje programi koji defragmentiraju registry...
Seriously?
Mnogo stabilnije...
Recimo samo appache... dakle server
ako je instaliran i u registryu, imaš onda pri system bootu dodatnih 50MB u memoriji...
ako nije instaliran, ako je samo kopi paste, radi također perfektno ali nema onih 50Mb u opzadini...
to ja nisam napravio , nisam tolko zabuban. neg to sam dobio cd. i sad me zanimalo jel se moze kak slozit. no vidim da ne pa hvala na pomoci.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
To i ja radim, uglavnom za igre i sitnije programčiće jer za neke veće i složenije programe teško da će ići bez registry podataka.Izvorno postao Krompirko
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks