a jel mogu sam sebi dat glas? mislim, mogu.. al nije ok. al tako ce i drugi
Kako Zeus nije u mogućnosti otvoriti anketu za glasanje za najbolji wallpaper na temu računalne igrice (Call of Duty 2, Lord of the Rings: the Battle fo Middle Earth, The Elder Scrolls IV – Oblivion), mene je zamolio da otvorim anketu za glasanje. Glasanje će trajati od nedjelje, znači od danas do srijede, tako da u slučaju da nekoga nema duže vrijeme na forumu, bude u mogućnosti dati svoj glas za svojeg favorita. Ovdje samo djate svoje glasove.
Radove možete pogledati u ovoj temi.
Zadnji uredio frish : 16-04-2006 u 12:52
a jel mogu sam sebi dat glas? mislim, mogu.. al nije ok. al tako ce i drugi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hahahahahahaahIzvorno postao flOorKilla
P.S "igrice" su za mobitele a "igre" su za računala...
Zadnji uredio Compov : 16-04-2006 u 12:51
Seriously?
Stavio sam kao opciju da se vidi tko je kome dao glas tako da je na vama hoćete li sebi davati glas.
j**** mu m***, budala kliknuo na sebe i pretisnuo enter (mana rada na dva ekrana), da lii se to moze kako ispraviti?? jer mi se ne da sam sebi davati glas nego bi nekom drugom
greska u koracima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
ma ne moraš se sad izvlačitIzvorno postao ReNE
![]()
Seriously?
lolIzvorno postao Compov
nije da se izvlacim nego stvarno je bilo slucajno, a sad vjerujte vi to ili ne.
molio bi admina ako moze da promjeni a ako ne onda si skidam taj glas i dajem ga Vuki-u
(usmeno ako se ne moze drugacije)
alo ljudi pa di je zapelo???
Pa, koliko znam, zeus bi trebao zadati novi zadatak, ali čisto sumnjam da ću više sudjelovati, jer kad si razmislim, većina ljudi ovdje nije kompetnetna za ovakvu tematiku, odnosno postat svoje radove i glasati...
Sve je tu glas "prek veze" koliko sam ja skužio...Izvorno postao frish-KI
Seriously?
Evo moj glas, posto sam vidio thread tek kad je zavrsila anketa.
Ja mislim da je frish-ki najbolje uradio, ali stvarno ne znam sto je samo 1 glas dobio.
pa ajde nemojmo biti ljubomorni, ja sam dobio najvise glasova a nisam nikoga zicao jer nisam zicaros, stoga, ja sam pobijedio![]()
![]()
![]()
:bunny:
![]()
![]()
moj rad je dakle najbolji. uh gusta pobijedit!
p.s. zao mi je da je frishki dobio samo 1 glas mozda je trebao ipak malo vise
ja nisam stigla glasati![]()
killa čestitam na pobjedi![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
E, killa, killa... kako me je samo skužio...Nema tu nikakve ljubomore i zavisti, jer ionako nisam natjecateljski tip (mrzio sam tjelesni
)... Samo mislim da je premalo ljudi glasalo da bi se mogla dobiti jasnija slika... Ako ćete nastaviti sa natjecanjem, možda uletim tu i tamo ako me zadatak zagolica...
samo ti uleti frish...![]()
nadam se da će slijedeća tema biti "zanimljivija" pa da mogu okačiti koji wall na desk![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
joj frishki pa zae*avam se![]()
ja predlazem da ovo organizira netko drugi posto 'zeus' ocito nije vise u mogucnosti.
ima nas dosta da bi se natjecanje moglo organizirat. netreba ovo uzimati ozbiljno, vec tek toliko da se nesto dogadja![]()
Ma organizirao bi ja samo nemam niti ideje a još manje vremena moram se sada školom bavit još mjesec i pol
no, pa zato i kazem!
evo prijedlog...wallpaper na temu dolazećeg nogometnog prvenstva...repke po izboru. Ak nađem cajta i ja učestvujem![]()
neka bude vise tema. neda se svima radit isto.
-sport (sp06)
-cars'n'bikes
-art (umjetnicko izrazavanje)
-computer games
dodat cemo jos nesto ako treba
Evo, ja ću otvoriti novu temu za idućih tjedan dana... Samo pitanje: da li svaki zadatak mora biti wallpaper ili se može odabrati neki drugi format? Imam neku ideju za novi zadatak, pa me zanima...
pa ono... bilo bi bolje da je isti format, ili da odredimo par formata. da se ne radi bas kako kome padne napamet
Bookmarks