Mislim da ces moci koristiti ja imam M55 i imao sam M65 pa sam koristio isti kabel za oba modela
Mislim da ces moci koristiti ja imam M55 i imao sam M65 pa sam koristio isti kabel za oba modela
A jel ti ide i flash/patch sa vklayom ili samo data exchange?Izvorno postao Hell_Blazer
E to neznam ja na svojim mobovima nisam ništa flashao
Meni je radia kabel od S55 na C65 pa će vjerojatno i tebi radit.Ali za 65 seriju ne koristiš data exchange nego MPM.Nisan flasha tako da za to ne znan.
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
ono sto si mogao na seriji 55 to ces moci i na seriji 65 sa istim kabelom...
dali ces moci flashati i slicne izmjene flasha - to ovisi dali je kabel servisni ili nije... ukoliko nije, moci ces prebacivati datoteke sa moba na komp i obrnuto i to je to, a ako je servisni, moci ces i to i ostalo (unlocking, flashing i sl)...
svaki "obican" kabel se da modificirati u servisni - vise o tome imas na forumu, pa koga zanima nek baci pogled![]()
maraschino - PTICICA
Da,mogao sam flashati i patchirati M55 sa ovim kabelom. Mislim onda da je servisni,zar ne? OT: Kad će proraditi siemensfreaks web? Umorih se tražeći programe po netu. Tamo je bilo sve i sve je bilo fino organizirano.
da, onda je servisni...
da ne idemo OT - http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=75&a=31
maraschino - PTICICA
Bookmarks