Danas sam bio u T-centru i dao sam im mobitel , probali su stavit drugu bateriju i opet mob nije htio upalit!!!! Dakle najvjerojatnije je softwerski nesto posemureno , compov je bio u pravu , garancija ipak vrijedi 6mj (bar za moj mob) dok za uredjaj vrijedi godinu dana. E sad ja sam se bio preracunao i mislio sam cijelo vrijeme kako sam mob kupio u 10mj a u biti je kupljen 19.9 2005 i tako da je sada proslo 7 mjeseci i to znaci ako je i baterija riknula nemam vise garanciju. Što se tiće moba , rekli su da će mi se javit kroz nekih 5-7 dana. Ako je problem u soft-u (ako ga treba fleshat) a trebat ce se dugo cekat za to , uzet cu mobitel nazat i dat ga fleshat na crnjaka.Kad saznam nest novo javim se. Pozdrav!!!

Odgovori uz citat
) i idem ja njih zvati , nista nitko se ne javlja a posto sam ih zvao mislio sam valjda imaju gablec , zovem ponovo i ponovo i ponovo i NIŠTA!!!!! I tako sljedeca TRI dana!!!! Popizdio sam i onda jucer dodjem doma iz skole i veli mi baka da nek danas (petak) idem po mobiteli da su ovi zvali

Bookmarks