sjebo mob virusom
Danas sam pokusavao prebaciti preko bluetootha neke video datoteke sa Nokie 3650 na svoj D750i i par puta nokia zablokira , kad sam je restartao sve opet islo normalno ali mo poceo SE blokirati!!!! E sad , moj SE se samo ugasio i vise ga je NEMOGUCE upaliti!!!!!! Punjac ne prepoznaje uopce!!!! Što bi moglo biti i dal mi to priznaju pod garancijom? (garancija mi još vrijedi).
Pozdrav!!!!!
sjebo mob virusom
Sigurno ti je virus upa u mob kad si pribaciva....to ti spada u garanciju....oniti izbrisu sve i ponovo ti ga "instaliraju"!!!!!
daj Bog da je tako , da mi se to rijesi....vec mi je dosta svih problema i svega u vezi mobova i ......
hvala
nebuš se iz običnih mobova tako lako riješio virusa ili????????
probaj ovo izbaci bateriju iz moba i vrati ju nakon minute, javi rezultat.
Sumnjam da će to pomoć... Pretpostavljam da kad ga odneseš na servis, da će ti ga fleshat, i tako obrisati sve na mobu, uključujući i virus...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kak se virus upuca u čip koji nema mogučnosti primanja podataka u sebe.njemu se vjerojatno zbog previše podataka a koje umnožava virus zblenula memorija moba a tu pomaže jedino hard reset i vađenje baterije da se mob resetira sam.
Koliko znam za D750 nema virusa, oni napadaju symbian telefone, slazem se da ce vjerovatno master reset ili vadjenje baterije pomoci.
ma kakvi virusi hahahha, master reset, a ako ne pomogne servis...
Seriously?
tako se je meni dogodili kada sm slao sa sonny ericsona na motorolu v3 ili bilo koju motorolu i zablokiralo je
zato jer neki mobiteli nisu kompatibilni sa drugina npr sonny ericson k700i i motorola v3,ili u tvome slučaju Nokia 3650 i D750i tako ti mobiteli nisu kompatibilni jedan sa drugim i zato ti zablokira ako imaš garanciju odnesi ga u servis i reci samo da je zablokiral oni če ti to srediti
tako su i meni
Hard reset odnosno vadjenje baterije ne pomaze , to mi je bilo prvo kaj sam napravil!! Neznam vise , a ova nokia je fakat bugovita , stalno mi neke greske prikazuje , tipa poruka nije poslana a nista nisam ni slaoU utorak idem u T-com centar pa cu ih pitat kolko dana im treba da to sloze , ak im treba tjedan dana onda cu ga ili sam fleshat il cu dat nekome da mi to napravi , frend oce kupit mob od mene i on veli da ga boli qurac za garanciju tak da.... Al stvarno mi je to bedara s mobom , danas sam trebao imat 6670 al ju nemam jer mi krepo SE i sto je najgore sjebo sam jednog kolegu zbog SE-a
Eto bio sad kod frenda i on je sa ispitivacem testirao bateriju i ima 3,04 V a trebala bi imati 3,6. Meni je sad banana sto ovdje nema niko ovakvi mobitel pa da probam , nego moram sutra u T-com iti. Zvao sam sluzbu za korisnike i pitao dal mi vrijedi garancija ak je riknula baterija i rekli su mi da to ovisi o T-centru di je mobitel kupljen. Što vi mislite da li mi vrijedi garancija za to.
naravno... ali neznam kolko' mislim da je isto godinu dana, kao i uređaj.... negdje daju i pola godine na bateriju...Izvorno postao RS_BuRnOuT
Seriously?
Danas sam bio u T-centru i dao sam im mobitel , probali su stavit drugu bateriju i opet mob nije htio upalit!!!! Dakle najvjerojatnije je softwerski nesto posemureno , compov je bio u pravu , garancija ipak vrijedi 6mj (bar za moj mob) dok za uredjaj vrijedi godinu dana. E sad ja sam se bio preracunao i mislio sam cijelo vrijeme kako sam mob kupio u 10mj a u biti je kupljen 19.9 2005 i tako da je sada proslo 7 mjeseci i to znaci ako je i baterija riknula nemam vise garanciju. Što se tiće moba , rekli su da će mi se javit kroz nekih 5-7 dana. Ako je problem u soft-u (ako ga treba fleshat) a trebat ce se dugo cekat za to , uzet cu mobitel nazat i dat ga fleshat na crnjaka.Kad saznam nest novo javim se. Pozdrav!!!
Nemoj to raditi, izgubit ces garanciju, bespotrebno.
zasto ne ja bi odneso i metno soft od w800i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KISI KISI
gle , pitao sam frenda koji oce kupiti mobitel dal mu treba garancija? reko je da mu ne treba da mu sve jedno za to , e sad, ja sam dao mob u t-com kad imam garanciju ali imam osjecaj da ce sve to potrajat preko mjesec dana a meni je i 10dana previse. rekli su mi da mi se jave za 5-7 dana u što sumnjam!!!! ja cu ih ljepo nazvat za 7 dana i ak neznaju kaj je s mobom ili ak znaju a neznaju kad ce biti gotovo uzet cu ga nazad i ide na crnjaka!!!Izvorno postao konan1
probaj staviti novi foft
Eto , prije 10 dana sam odnio mob u T-com i rekli da ce me nazvat za 5-7 dana , i sad ono ko da nisam sate brojio a kamoli dane..... Prodje 7 dana (dao sam im neke tolerancije) i idem ja njih zvati , nista nitko se ne javlja a posto sam ih zvao mislio sam valjda imaju gablec , zovem ponovo i ponovo i ponovo i NIŠTA!!!!! I tako sljedeca TRI dana!!!! Popizdio sam i onda jucer dodjem doma iz skole i veli mi baka da nek danas (petak) idem po mobiteli da su ovi zvali
![]()
Mene sad muci kaj moram u Varazdin u skolu a mob je u Krizevcima![]()
Bas me zanima kaj su oni to slozili
Pa može bit da su ti stavili novi soft gore, ili promjenili bateriju (ako je ona bila u kvaru)...
Vjerojatno će ti sad sve normalno raditi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks