Sumnjam da će to pomoć... Pretpostavljam da kad ga odneseš na servis, da će ti ga fleshat, i tako obrisati sve na mobu, uključujući i virus...
Sumnjam da će to pomoć... Pretpostavljam da kad ga odneseš na servis, da će ti ga fleshat, i tako obrisati sve na mobu, uključujući i virus...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kak se virus upuca u čip koji nema mogučnosti primanja podataka u sebe.njemu se vjerojatno zbog previše podataka a koje umnožava virus zblenula memorija moba a tu pomaže jedino hard reset i vađenje baterije da se mob resetira sam.
Koliko znam za D750 nema virusa, oni napadaju symbian telefone, slazem se da ce vjerovatno master reset ili vadjenje baterije pomoci.
ma kakvi virusi hahahha, master reset, a ako ne pomogne servis...
Seriously?
tako se je meni dogodili kada sm slao sa sonny ericsona na motorolu v3 ili bilo koju motorolu i zablokiralo je
zato jer neki mobiteli nisu kompatibilni sa drugina npr sonny ericson k700i i motorola v3,ili u tvome slučaju Nokia 3650 i D750i tako ti mobiteli nisu kompatibilni jedan sa drugim i zato ti zablokira ako imaš garanciju odnesi ga u servis i reci samo da je zablokiral oni če ti to srediti
tako su i meni
Hard reset odnosno vadjenje baterije ne pomaze , to mi je bilo prvo kaj sam napravil!! Neznam vise , a ova nokia je fakat bugovita , stalno mi neke greske prikazuje , tipa poruka nije poslana a nista nisam ni slaoU utorak idem u T-com centar pa cu ih pitat kolko dana im treba da to sloze , ak im treba tjedan dana onda cu ga ili sam fleshat il cu dat nekome da mi to napravi , frend oce kupit mob od mene i on veli da ga boli qurac za garanciju tak da.... Al stvarno mi je to bedara s mobom , danas sam trebao imat 6670 al ju nemam jer mi krepo SE i sto je najgore sjebo sam jednog kolegu zbog SE-a
Eto bio sad kod frenda i on je sa ispitivacem testirao bateriju i ima 3,04 V a trebala bi imati 3,6. Meni je sad banana sto ovdje nema niko ovakvi mobitel pa da probam , nego moram sutra u T-com iti. Zvao sam sluzbu za korisnike i pitao dal mi vrijedi garancija ak je riknula baterija i rekli su mi da to ovisi o T-centru di je mobitel kupljen. Što vi mislite da li mi vrijedi garancija za to.
Bookmarks