nemam sad vremena,ali ću reći da uopće nije veliki nekak,niti težak...jednostavno je stroj...a sluške su FENOMENALNE,ne znam dal je tak na w800,ali imaju neku gumu okolo,umjesto onog čepiča kaj u uho ide,pa se vakum napravi...odlično..+onaj lcd je fenomenalan...
na okretnu spravicu se brzo naviknuti...ergonomija savršena...
ne znam ,jednino sam sa k750 bio tako oduševljen,kao sa ovim mobom...
vidi se da je iz Japana...
ma mob je za svaku preporuku...
rekoh ti...Izvorno postao smogovac
(i da, sluške su iste ko na w800, odlične su, ali nemaju displej, koji je i meni zakon na w900, samo što bez tog daljinskog nema FM radia).
OK, mob je izabran, a tema je bila usporedba za kupnju, koja je završila, ali neću zatvoriti za slučaj da se još netko dvoumi između ta dva moba, ali za review bi molio da se nova tema otvori (ili se dopiše nešto u neku od starih tema o w900), kako bi nam sve bilo preglednije.
A ovdje možeš smogovac link puknut.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks