Neznam točno što bi moglo biti jer sam obrisao iTunes, mislim da nekakav njihom web shop za pjesme stalno zeli vezu sa internetu,ako imas firewall samo mu zabrani da se spaja i to je to
Ovako, kad imam instalirane iTunse i kad sam na netu, nabija mi se bezveze promet prek DSL-a kao da mi radi neki shareware program u pozadini...jel mi može netko reći u čemu je problem jer ne mogu ići normalno na net ili moram uninstalirati iTunse?
Bom Chicka WahWah
Neznam točno što bi moglo biti jer sam obrisao iTunes, mislim da nekakav njihom web shop za pjesme stalno zeli vezu sa internetu,ako imas firewall samo mu zabrani da se spaja i to je to
Stvar je u tome kaj nemam firewall...jel mi može netko dati neki dobar link da skinem Firewall, pa će valjda problem biti rješen? Thanks!!!![]()
Bom Chicka WahWah
www.phazeddl.com
Skini Zone Alarm Firewall, ili neka ti neko preporuči nekakav drugi,ja sam navikao na ovaj btw na tom linku utipkaj firewall pa ce ti ponuditi hrpu njih
Uspio sam to srediti preko Firewalla kaj imam u Windowsima, pa ćemo vidjeti...svejedno hvala!!!![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks