wap ti se samopodešava na SE telefonima tako da ili na web stranicama SE naručiš postavke za određenu mrežu, ili kad se odlučiš za jednu cro mrežu i kupiš SIM, nazoveš službu za korisnike i tražiš postavke, te ti ih oni pošalju putem samokonfigurirajućeg SMS-a.. znači, po tom pitanju si miran, ne moraš ništa sam podešavati (to je praksa već neko vrijeme kod ericssona, naslijeđena valjda na SE - nemam posla s njima al nema razloga da se od nečeg takvog odustajenek me isprave SEovci ako ipak nije tako)
a mreža... gotovo svejedno.... prek simpe (cronet prepaid) imaš WAP over GPRS, dok VIP.me to nema.... kod oba možeš i na WAP putem CSD-a... cijene - ne znam koliko je GPRS na prepaidu kod croneta, netko će ti već napisati ali brijem da je prilično, tako da za pogledat je možda ipak dobar izbor CSD koji nude oba operatera - 1,20/1,22 po minuti. (neka netko javi čovjeku cijenu GPRS-a na simpi)
jeftinija je simpa za cca. 7 kuna valjda u nabavci...
cijene tu negdje, ovisno kakve su ti navike.. za to treba elaborat. kupi mobil i imaš kompletan cjenik u njemu![]()
![]()
duže ti traje simpa - 180 dana traje bon + 90 dana je kartica neaktivna ali valjana (za bonove od 100 i 200 kuna, za onaj od 50 ne znam trajanje). nakon toga si voda... ali ako dođeš dvaput godišnje u domet signala - nabavi si još jedan bon pa obnovi nakon 180-270 dana i imaš i za slijedeće ljeto
vip ti ima 90+90 dana za bon od 100 kuna i 180+90 za 200 kuna.
inicijalno imaš 100 kuna u paketu kod oba

Odgovori uz citat
nek me isprave SEovci ako ipak nije tako)
)
) ...nakon dugo "borbe" vratili su pare

Bookmarks