sluzba za korisnike bi ti sigurno pojasnila u cemu je probljem![]()
Danas cijeli dan nešto šteka sa 098 mrežom. Od prijepodneva svako malo imam problema sa slanjem poruka. Malo ih neće poslati, pa za par minuta ih pošalje. Ili me se pak ne može dobiti ili ja ne mogu zvati... Ne znam da li se to i drugdje događa ili je problem samo lokalnog karaktera...
sluzba za korisnike bi ti sigurno pojasnila u cemu je probljem![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma bi! Već čujem odgovor: "Probajte isključiti, pa ponovno uključiti mobitel... Ako i dalje imate problema, probajte promijeniti lokaciju, možda je signal slabiji..."
:dumb:
pa da... a ko zna ak oni neznaju... al ipak bi ti dali neki odgovor :bunny:
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
je u zadnje vrijeme stalno zahebancija - prvo ne idu pozivi kak treba onda ne rade preusmjerenja a kaj bu novo zajebavalo nemam pojma
abdbda
Već duže vrijeme nisam primjetio(barem kod mene) nikakvih problema:bunny:Izvorno postao abd
Ja isto nisam nis primjetio da pokucam! Vise se ni ne sjecam kad sam zadnji put vidio message sending failed! Sjecam se pocetka vip me-a prije 5,6 godina kad si morao po 15 puta pokusavat poslat por dok nije otisla...
U rijeci isto već duže vrijeme nema nikakvih problema
Nema ni u Osijeku:-)
Ja imam problema samo za Božić i Novu godinu:-)
a napadamo tele2 zbog problema sa mrezom,a nas najveci operater redovno ima problema sa signalom!!!
Ja već duže vrijeme nisam imao problema sa mrežom... Jedino kad imam problema, je kad ne platim račun pa me isključe..![]()
![]()
Koristim T-mobile već skoro godinu i pol, i nikad nikakvih problema sa mrežom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sve se svodi na zakljucak da nekad neki imaju problema, a neki nemaju, kako na Tele2 tako i na T Mobileu i VIP-u. Ovo kod T Mobilea, pretpostavljam da je doslo do opterecenja mreze zbog Uskrsa, nista neobicno za svakog operatera.
Možda kod tebe ali kao što rekoh već jako dugo nisam primjetio probleme u T-mobile mrežiIzvorno postao zmija
Bookmarks