kad se kupi mobitel,dobije se u njemu barem jedna poruka od posiljatelj nepoznat ,to je poruka zapravo od Sony Ericsson teama.
tako je i kod mene.
kad se kupi mobitel,dobije se u njemu barem jedna poruka od posiljatelj nepoznat ,to je poruka zapravo od Sony Ericsson teama.
tako je i kod mene.
A kako onda objašnjavaš da sam ja dobio 2-3 poruke od frenda, a nije bilo broja???
Kad mi se to desilo, mob je već bio star oko 9mjeseci...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mob mi je star godinu i nesto, a prvi put vidim takvo sto, i nije poruka od SE teama nego od osobe koju znam
Mislim, stvarno... zašto to ja nikad nisam dobio? Tko god da šalje, mora nešto pisati... Uostalom, kako bi oni znali da ja koristim Sony Ericsson uređaj?Izvorno postao 091VIPkorisnik
Ja sam siguran, da je to greška do mreže. Ili one koju ti koristiš, ili one sa koje ti je poslana poruka...
Kažem vam, to se dešavalo na VIP-u... Nema to nikakve veze sa SE Team-om...
Jedino ako si se negdje regitrirao, pa ti šalju poruke, ali opet bi pisao neki broj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
trebao biš se malo raspitat kod operatera![]()
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
kak se očitavaju poruke poslane sa kompa na mob-pošiljatelj nepoznat.Izvorno postao dejan08
pozdrav.
Haha možda imaš virus u mobitelu.
Neću se smijati jer i ja imam ericssona a čuo sam i da ih dosta virusi napadaju.![]()
Predpostavljam ako spremiš dotičnu poruku i kasnije je pregledaš da bi mogao vidjeti pošiljatelja
a moguče je da ti je poslano s programom FlashSMS
(koji pokazuje sms trenutno na zaslonu primatelja i ne daje adresu pošiljatelja(bar na nekim))
sa nekoga Symbian mobitela!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kakav sad virus na dummy telefonu? Nije to symbian...
Bookmarks