ajde pisite, jel gledate utrke, za koga navijate .... sve
ajde pisite, jel gledate utrke, za koga navijate .... sve
Montoya is the best
Ako si gladan pojedi nesto
ma kreten, sjecam se dok je tek poceo voziti, taj nikada nije normalno izletio da je pretjero malo sa brzinom, nego je izletio ko debil sa 100km/h previse
Otkad sam poceo pratiti f1 navijam za Schumija.(znaci i u njegovim losijim i boljim danima)
Forumaš godine :)
tako je tip je legenda, jel se sjecas kad je htio razbiti coultharda?
da![]()
hehe, a ovaj ***** nije skido kacigu dok nije bio siguran da nece dobiti po picki
Montoya!!!!!!!!
.....barem ima muda
trebali smo neku anketu nabaciti![]()
da BMW zna napravit motor koji Montoyu moze sluzit on bi bio najbolji ovako covjek mora malo da se suzdrzi ali konstruktori su krivi
Ako si gladan pojedi nesto
Motor je dobar ali šasija.......
e a da ferrari ima michelin!!!
Ah.. nekad za Hakinena, sad i dalje za 'ledenog' finca! Ali volim i Montoyu, a Šumaher mi je bahata i prepotentna veličina i zato mi je antipatičan. Ali bome zna voziti! Osim kad se zabio u Coultarda jer nije vidio 'štop' lampe pa se išo tući da bi ispalo kao da je ovaj namjerno zakočio (iako je FIA presudila drukčije što je i svakom normalnom bilo jasno..)![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e pa ako si gledo utrku onda si vidio da je padala takva kisurina da se nije nista moglo vidjeti!!!!!!!!!!!!!!!!
a coulthard mu se prije par tjedana ispricao zbog toga jer se sam nasao u slicnoj situaciji pa je vidio da je pogrijesio!!!
schumi... oduvijek, i za sva vremena... najveci vozac svih vremena...![]()
er... najarogantniji vozač svih vremena.
a rezultati su mu odraz brige cijele momčadi samo za jednog a ne za oba vozača.. tako je bilo gdje god je vozio.
Šumi, prepotentni patuljak koji dobro vozi i poštiva pravila fairplaya dok mu idu na ruku........seronja.
Treba se sjetiti samo i malo ranijih godina Šumijeve ere kad je bahati gospodin vozio za Williams i vrlo 'sportski' gurao protivnike sa staze...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma kad je to on molim te lijepo vozio za williams?!! nikad on nije vozio za williams![]()
Barichelo je najbolji; samo sto mora vozit za shumija pa se nemoze show of
It's nice to be important, but it's more important to be nice
@whiteboy
MISLIS mozda kad je izgurao Williamsovog bolida?
vozio je jedino za benetton
morate priznati da je on najboljii vozac!!!
i za jordan u sezoni kad je debitirao
da, to sam zaboravio, ali kolko je on bio u jordanu, ja mislim samo par utrka, pa su ga uzeli u benetton kad su vidli kako je dobar, nije imo dobar ugovor sa jordanom pa su to mogli napraviti!
Lapsus... moj bed... sjećao sam se tog doba F1 kad je W dominirao i ono što je picika napisao, pa mi se nekako omaklo...Poslao: zappan
ma kad je to on molim te lijepo vozio za williams?!! nikad on nije vozio za williams![]()
![]()
:-X
Zadnji uredio whiteboy : 29-07-2003 u 14:44
Bookmarks