Bok svima,
kada pomocu Nokia FREE unlcok calculatora dobijem kod i upisem ga u mob, javlja : Nije dopusteno i resetira se....
nije javi niti da je krivi kod niti da je mob otkljucan ?!?
Bok svima,
kada pomocu Nokia FREE unlcok calculatora dobijem kod i upisem ga u mob, javlja : Nije dopusteno i resetira se....
nije javi niti da je krivi kod niti da je mob otkljucan ?!?
baš čudno... izdleda kao da je ispucano pet puta krivo... si siguran da ga neko prije tebe nije 5 puta fulao?
pa daj napiši malo taj imei negov i kod kojim si ga probao dekodirat i serial box koji si koristio....pa možda si i nešto krivo napravio.. možda se iznađe neko riješenje...
dct3 tel nema serial box...Izvorno postao mobman
a ovo mi lici na ispucale pokusaje.. box je jedino rjesenje...
nisam isao preko boxa....kasno je pa mi se neda otvarat mob (a da mi se ovo pisat, mislim budale....),sutra javim...Izvorno postao mobman
ja isto mislim da su ispucani pokusaji...nisam 1.vlasnik pa neznam...
Izvorno postao vkosalec
hoćeš reć da sam budala jer ti želim pomoć.... pa ako je tako šta se javljaš onda ovdje uopće... onda si ga sam izdekodiraj ak si tako pametan... ahh stvarno ima čudnih ljudi ovdje..lol..
thnx na informaciji... ma nisam do sad ni jednu dct3 nokiu unlockao , sve koje jesam bile su dct4... pa sam mislio da je kao na dct4...Izvorno postao khideg
pozdrav.....
stari, polakse malo....mislim da si se krivo shvatio, a ja nisam dovoljno jasno izrazio....htio sam rec da mi se u 3 u noci neda otvorat mob i prepisivat IMEI, onda sam u zagradi komentirao sebe da zasto mi se neda prepisivat IMEI, a da mi se odgovarat na post...jel si sad shvatio?Izvorno postao mobman
Izvorno postao vkosalec
kako si napisao tako sam i shvatio...
ako kažeš da si se krivo izrazio onda ok....iako to meni tako uopće nije izgledalo....
Bookmarks