svašta
neko je opet bio trigger-happy
svašta
neko je opet bio trigger-happy
Stvarno čudna kazna mene malo zbunjuje ???
Ovako ovaj ban za spamanje stvarno nije fer jer nigdje nepiše da se to nesmije (već je krompirko to napravio a nije mu se ništa reklo i to je ok jer nigdje ne piše da se to ne smije tj. da je ovo spmanje)
Ovaj drugi ban je također neispravan zato jer također nigdje ne piše da se nesmiju prodavati CD-i tako da je ban totalno neispravan i treba ga poništiti i to bi napisati u pravilima foruma da je zabranjeno
Postoje neka pravila ponašanja na forumima i internetu koja se smatraju internet bontonom i nije potrebno sve navoditi u pravila. jer tako ćemo imati pravila na više stranica od prosječne haške optužnice.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ali još me muči šta sam ja tako grozno zgriješio da dobijem ban od 7 dana..
znam da iz ovakvih rasprava neće ispast ništa kao što sam vidio iz drugih primjera, i meni će i dalje ostat ban od 7 dana..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
još ćemo vidjet, niti jedna kazna nije donešena s nogu, svka ima svoje argumente, a mi ćemo još unutar naših krugova razmotriti stanje s tobom.Izvorno postao Bronth
strpi se
OK. Ovo je istina i podržavam ako to definiramo nekim općim bontonom, ali ne bi trebao čovjek dobiti ban od 7 dana zbog neusklađenosti s nekim općim bontonom.Izvorno postao whiteboy
Znam sad se ovo može usporedit da ako netko prdne u razredu, dobije izgon sa sata i neopravdani. Ali ne na 7 dana pobogu
Bronth AFAIK nije dosad pravio pizdarije i ovo od 7 dana je pretjerivanje. Ok to je volja admina i mora se poštivati, međutim ostaje gorak okus i dojam da ono što najbolje funkcionira na forumu je kažnjavanje. Isto tako ostaje dojam nedosljednosti, jer očito vrijede dvostruki standardi. Ono što važi za jednog člana, ne važi za drugog jer je ovaj moderator (a trebao bi biti "primus inter pares").
Baš me zanima dal će donjet neku odluku o kažnjavanju onih koji bezrazložno djele bannove
hehe taj dio jos nisu uspjeli uredit![]()
pa ajde
samo na 7 dana
kaj ti je to
A nekima je i 2 dana puno koji su svaki dan na forumu i cijelo vrijeme postaju i pomažu...
Evo recimo, ja sam svaki dan ovdje barem po 2 sata....
ma meni nije problem ne postat 7 dana, nego je meni problem zašto sam dobio toliki BAN..
nisam nikog povrijedio, niti sam šta prosto rekao..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bookmarks