Neki su već popušili trajan ban zbog prodavanja cd-ova. Što se "lanaca sreće" tiče, to je za mene spamanje, nisam doduše baš niti siguran da je legalno, a uz sve to je blesavo...Izvorno postao Bronth
Šuti, odrtpi, vidimo se uskoro...![]()
zbog koje gluposti sam popušio BAN?!?
kao prvo, to što sam ja prodavao, to se i inače prodaje kao E-book..
a ovo sa lancima sreće, nigdje ne piše na forumu da je to zabranjeno, i ako je bilo takvih tema prije nego što sam se ja registrirao, kako sam ja mogao znati??
i mislim da je previše 7 dana zbog toga što sam stavio oglas, koji nije primjerenog tipa za prodaju..
još nisam vidio BAN od 7 dana radi stavljanja oglasa..
a i najvjerojatnije ste čekali da napravim neku glupost, pa da odmah poberem BAN..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Neki su već popušili trajan ban zbog prodavanja cd-ova. Što se "lanaca sreće" tiče, to je za mene spamanje, nisam doduše baš niti siguran da je legalno, a uz sve to je blesavo...Izvorno postao Bronth
Šuti, odrtpi, vidimo se uskoro...![]()
Za CD-ove se slažem, ali mislim da bi trebalo smanjit kaznu zbog toga što to sa lancima sreće nije nigdje konkretno navedeno. Fino navedite to u pravilima foruma i onda opaljujte banove za nepoštivanje. A što se tiče spamanja, to je jako relativna stvar. Možemo lance sreće nazvat spamom, ali ok, takve threadove zatvorit/obrisat a ne davat banove, osim u slučaju da se pravilima foruma odredi da je kazna za lanac sreće ta i ta. Dok to ne definirate, ostavlja se dojam proizvoljnog tumačenja pravila.
Napominjem još jednom, kazna za CD-ove je OK, ali za ovo "spamanje" malo promislite.
ja se ne bunim što sam pobrao ban, nego me muči zašto baš tjedan dana..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
ajde ljudi, pa i ja sam za skidanje bana... Kako će čovjek sad za praznike dobiti ban!? Pa šta će raditi ako ne bude bio na forumu.....!?![]()
Ni meni se ne sviđa to šta je postavio, ali mogli ste ga samo upozoriti za ovaj put.![]()
smije on biti na forumu, samo ima zabranu postanja, tako da može detaljnije pregledati što to drugi pišu...Izvorno postao GoGs
nije 7 dana tako mnogo
ma sve je to OK, ali za lance sreće, ako se smatra Spamom, izvinjavam se, jer mi je ovo bio prvi put da vidim ono, pa sam mislio da je to nešto novo, no stara mi je kasnije rekla da to već kruži više od 20 godina..
a za prodaju CD-a, nigdje izričito ne piše zabranjena prodaja CD-a..
a i ovo što sam prodavao, to je vrlo korisno i ne protivi se nikakvoj Ilegali..
da, i zašto nisam dobio barem upozorenje??
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
svašta
neko je opet bio trigger-happy
postoje stvari za koje se ne dijele upozorenja, njih dijelimo za offtopice, lakše uvrede i sl.Izvorno postao Bronth
Stvarno čudna kazna mene malo zbunjuje ???
Ovako ovaj ban za spamanje stvarno nije fer jer nigdje nepiše da se to nesmije (već je krompirko to napravio a nije mu se ništa reklo i to je ok jer nigdje ne piše da se to ne smije tj. da je ovo spmanje)
Ovaj drugi ban je također neispravan zato jer također nigdje ne piše da se nesmiju prodavati CD-i tako da je ban totalno neispravan i treba ga poništiti i to bi napisati u pravilima foruma da je zabranjeno
Postoje neka pravila ponašanja na forumima i internetu koja se smatraju internet bontonom i nije potrebno sve navoditi u pravila. jer tako ćemo imati pravila na više stranica od prosječne haške optužnice.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ali još me muči šta sam ja tako grozno zgriješio da dobijem ban od 7 dana..
znam da iz ovakvih rasprava neće ispast ništa kao što sam vidio iz drugih primjera, i meni će i dalje ostat ban od 7 dana..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
još ćemo vidjet, niti jedna kazna nije donešena s nogu, svka ima svoje argumente, a mi ćemo još unutar naših krugova razmotriti stanje s tobom.Izvorno postao Bronth
strpi se
OK. Ovo je istina i podržavam ako to definiramo nekim općim bontonom, ali ne bi trebao čovjek dobiti ban od 7 dana zbog neusklađenosti s nekim općim bontonom.Izvorno postao whiteboy
Znam sad se ovo može usporedit da ako netko prdne u razredu, dobije izgon sa sata i neopravdani. Ali ne na 7 dana pobogu
Bronth AFAIK nije dosad pravio pizdarije i ovo od 7 dana je pretjerivanje. Ok to je volja admina i mora se poštivati, međutim ostaje gorak okus i dojam da ono što najbolje funkcionira na forumu je kažnjavanje. Isto tako ostaje dojam nedosljednosti, jer očito vrijede dvostruki standardi. Ono što važi za jednog člana, ne važi za drugog jer je ovaj moderator (a trebao bi biti "primus inter pares").
Baš me zanima dal će donjet neku odluku o kažnjavanju onih koji bezrazložno djele bannove
hehe taj dio jos nisu uspjeli uredit![]()
pa ajde
samo na 7 dana
kaj ti je to
A nekima je i 2 dana puno koji su svaki dan na forumu i cijelo vrijeme postaju i pomažu...
Evo recimo, ja sam svaki dan ovdje barem po 2 sata....
ma meni nije problem ne postat 7 dana, nego je meni problem zašto sam dobio toliki BAN..
nisam nikog povrijedio, niti sam šta prosto rekao..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
koliko si ih dobio od mene?Izvorno postao Bronth
oglašavanje chain-lettera je SPAM. zbog spamanja u americi ljudi idu u zatvor, ukoliko nisi s tim upoznat, pročitaj malo vijesti po internetu. što se ovog foruma tiče, spam je zabranjen i to ne treba pisati u nikakvim pravilima, to spada u kulturu ponašanja na internetu. ljudi shvatite, meni se ne da pisati zakonik ovog foruma na kojem bi pisalo sve što se ne smije. postoje stvari koje se podrazumijevaju da nisu dozvoljene ili poželjne kao ponašanje na internetu, a opisane su dokumentom koji se zove netiquette a dužan vam ga je dati vaš ISP (obično se nalazi na njihovim internet stranicama) pa se upoznajte s tim.Izvorno postao kinfa
kazna ostaje takva. jer na ovom forumu nema spamanja, a vidim da i kinfa kaže da ga je upozoravao.
![]()
Bookmarks