cijena je zbilja nebitna i da je 50 € nebi ga slao u SicG cak iako jednom u 3 mjeseca putujem pored BG .
znaci ako skupi se 10 fonova on dodje u ZG i eto ga njemu 1000 € a nevjerujem da ima bash 1000 €troska :
cijena je zbilja nebitna i da je 50 € nebi ga slao u SicG cak iako jednom u 3 mjeseca putujem pored BG .
znaci ako skupi se 10 fonova on dodje u ZG i eto ga njemu 1000 € a nevjerujem da ima bash 1000 €troska :
Pa eto nadjete jednog fana vas 10 fanova i zapalite u Beograd kod Dejana, on ce tih deset da dekodira max za 300e i ustedite 700e troskovi puta vam siogurno nisu 700e.Izvorno postao Aureus
Bolje Vi kod njega za 300e nego on kod Vas za 1000e (mislim bolje za Vas))
Gledajte ljudi sve je to super,ali ako kupim novu njoku 6630 za npr 1500-2000kn,pa onda dam jos na dekodiranje 100 eura,onda bolje u mobisu dodam jos parsto kuna i kupim mob koji ide na sve mreze.koliko je to isplativo ne znam,ali nemam nista protiv,svi moraju nekako zaradit![]()
6630 ti je otkodirana 1800knIzvorno postao sfreak
RoBee
Mi treba restricted cod za nokia 6010 ja sum od makedonija a mobilkata mi e od amerika i ne zam kako da go otklucamako ima nekoj nesto neka mi pise na mail ili na simce@mail.net.mk puno pozdravi![]()
Bookmarks