ha ipak mislim da ce to kad tad netko probit,svaka cast Dejanu,ali mislim da ce se to kroz neko vrijeme postat "JAVNA TAJNA!![]()
ha ipak mislim da ce to kad tad netko probit,svaka cast Dejanu,ali mislim da ce se to kroz neko vrijeme postat "JAVNA TAJNA!![]()
pa čuj, za neko vrijeme sigurno hoće, on sam će to pustit za boxeve i postat će full komercijalno, samo eto, dotad je ovako.Izvorno postao sfreak
Zanima me samo jel to taj Dejan sam kreirao,pa je kako bi to rekli njegov patent,ili je to pokupio iz nokie?
jest njegov je patent, da nije, već bi u ovih par godina imali i drugih ljudi s tim rješenjem.Izvorno postao sfreak
nije to nešto što samo tako izlazi iz tvornice, vjeruj mi, a i radi se po sistemu da svaki od istraživača na projektu zna samo dio, tako da nitko ne zna sve.
eto, dejan je prokljuvio.
meni, tebi ili nekome, čak netko iz Nokie i može reći o čemu se radi, ali mi bismo gledali ko tukci i ništa ne bi napravili.
Njemu je možda netko nešto natuknuo i eto
Inovator vidim cujes se s njim i ono kolko toliko znate se,
E sad ako mu mozes postaviti pitanje :
Zasto s nekim svojim dobrim prijateljem iz HR ili BIH ili neke druge zemlje ne dogovori suradnju kao npr organizirano dekodiranje mobova nprsvi likovi su izmisljeni i nemaju veze sa ljudima iz stvarnog zivota)
ti objavis na forumu dekodiranje za 100€ na forumu i kazes da 5.5.2006. dolazi dean kod tebe i radi dekodiranje znaci svi ti daju mobove taj dan i on ih odradi, tako npr da radi svakih 2-3 mjeseca da dolazi kod nekoga i to odraduje, mnogi ne dekodiraju mob samo zbog nedostupnosti SiCG-a ili tako to . (napominjem da je cijena naravno primjer kao i ostalo)
@aureus
Čini mi se da je cijena za unlock bb5 oko 100eura
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
cijena je zbilja nebitna i da je 50 € nebi ga slao u SicG cak iako jednom u 3 mjeseca putujem pored BG .
znaci ako skupi se 10 fonova on dodje u ZG i eto ga njemu 1000 € a nevjerujem da ima bash 1000 €troska :
imamo suradnju s njim...Izvorno postao Aureus
direktno se šalje u BG, što više mobitela, veća isplativost
@Aureaus ne dolazi on u HR, nije mu sila
znaci konkretno ja tebi mob ti njemu ?
jel mi mozes okvirno reci koliko to sve kosta novca , i kakav je popust na kolicinu od nekih 15-20 komada recimo 6630 .. moze na pm![]()
i Aureus mi je nick ne Aureaus![]()
Bookmarks