E vidiš, to je već nešto. Dobro da znam, ako mi bude šta trebalo, da ti se javim.Izvorno postao Inovator
![]()
E vidiš, to je već nešto. Dobro da znam, ako mi bude šta trebalo, da ti se javim.Izvorno postao Inovator
![]()
hej ljudi!Evo danas sam malo cackao i trazio onaj ako sam dobro shvatio BB5 Unlock, i nasao sam nesto.Nisam siguran jel to uopce to,ali trazi me da spojim na DKU2 kabel.Vjerojatno to nije to ali nema veze.Citao sam malo o tome po forumima,i nekako sam siguran da negdje mora postojat neka caka za odkljucavanje symbian s60 mobaca.Kad nabavim neku nokiu sa symbianom probat cu se malo igrat s tim zafrkancijama.![]()
Symbian se može otključat ali to zna samo Dean prema tome nebi baš reko da su to zafrkancijeIzvorno postao sfreak
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
to ti je patka, izašlo je prije nekih 4 mjeseca, uglavnom, zaboraviIzvorno postao sfreak
ha ipak mislim da ce to kad tad netko probit,svaka cast Dejanu,ali mislim da ce se to kroz neko vrijeme postat "JAVNA TAJNA!![]()
pa čuj, za neko vrijeme sigurno hoće, on sam će to pustit za boxeve i postat će full komercijalno, samo eto, dotad je ovako.Izvorno postao sfreak
Zanima me samo jel to taj Dejan sam kreirao,pa je kako bi to rekli njegov patent,ili je to pokupio iz nokie?
jest njegov je patent, da nije, već bi u ovih par godina imali i drugih ljudi s tim rješenjem.Izvorno postao sfreak
nije to nešto što samo tako izlazi iz tvornice, vjeruj mi, a i radi se po sistemu da svaki od istraživača na projektu zna samo dio, tako da nitko ne zna sve.
eto, dejan je prokljuvio.
meni, tebi ili nekome, čak netko iz Nokie i može reći o čemu se radi, ali mi bismo gledali ko tukci i ništa ne bi napravili.
Njemu je možda netko nešto natuknuo i eto
Bookmarks