Ovdje je minus sigurnost. Koliko sam vidio ima na netu razno-raznih Dejana Kaljevića ili barem onih koji se tako predstavljaju.
Ovdje je minus sigurnost. Koliko sam vidio ima na netu razno-raznih Dejana Kaljevića ili barem onih koji se tako predstavljaju.
Izvorno postao Drug Mile
pa i nije, ja imam izravne kontakte i tu nema muljanja, asad ima onih koji su spremni na sve
Evo ako niste vidjeli na mome postu izbacio sam toll za Security code.
Uskoro ce biti vise ali se programira
E vidiš, to je već nešto. Dobro da znam, ako mi bude šta trebalo, da ti se javim.Izvorno postao Inovator
![]()
hej ljudi!Evo danas sam malo cackao i trazio onaj ako sam dobro shvatio BB5 Unlock, i nasao sam nesto.Nisam siguran jel to uopce to,ali trazi me da spojim na DKU2 kabel.Vjerojatno to nije to ali nema veze.Citao sam malo o tome po forumima,i nekako sam siguran da negdje mora postojat neka caka za odkljucavanje symbian s60 mobaca.Kad nabavim neku nokiu sa symbianom probat cu se malo igrat s tim zafrkancijama.![]()
Symbian se može otključat ali to zna samo Dean prema tome nebi baš reko da su to zafrkancijeIzvorno postao sfreak
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
to ti je patka, izašlo je prije nekih 4 mjeseca, uglavnom, zaboraviIzvorno postao sfreak
ha ipak mislim da ce to kad tad netko probit,svaka cast Dejanu,ali mislim da ce se to kroz neko vrijeme postat "JAVNA TAJNA!![]()
pa čuj, za neko vrijeme sigurno hoće, on sam će to pustit za boxeve i postat će full komercijalno, samo eto, dotad je ovako.Izvorno postao sfreak
Bookmarks