nisi dobro shvatio, program vrtiš na S60 npr., a kodove radiš za DCT3/4 modele..
BB5 unlock Dejan još uvijek skriva
nisi dobro shvatio, program vrtiš na S60 npr., a kodove radiš za DCT3/4 modele..
BB5 unlock Dejan još uvijek skriva
tako je to ti ustvari služi i za skidanje onog dugog locka na mobitelu ako postoji... a ovog prvog treba prvo skinut al za bb5 nema šanse putem kodova... još ne al nikad se nezna kad će to ugledat svijetlo dana....
al baš čudno ovdje se piše o tome kako može i koristit ako zaboraviš security code kojeg si sam postavio a to sam ja baš probao na svojoj 6030 i nije mi prošlosecurity mastercode ga nije provalio , iako sam ja bio siguran da hoće jer po svoj logici bi trebalo i to radit...
a pogledaj malo Exotica je o tome pisao i temu otvorio u nokiji...zaljepljena je na vrhu.... i tamo ti je sve postavio šta se toga tiče...![]()
pozdrav.....
Zadnji uredio mobman : 13-04-2006 u 20:22
znaci nula bodova...hvala decki na odgovorima![]()
Izvorno postao mobman
ako itko probije sustav, dejan će pustit BB5 unlock free, to je i najavio.
Ma to mi je banana, ne želim slati telefon u srbiju da se otključa...
Ovdje je minus sigurnost. Koliko sam vidio ima na netu razno-raznih Dejana Kaljevića ili barem onih koji se tako predstavljaju.
Izvorno postao Drug Mile
pa i nije, ja imam izravne kontakte i tu nema muljanja, asad ima onih koji su spremni na sve
Evo ako niste vidjeli na mome postu izbacio sam toll za Security code.
Uskoro ce biti vise ali se programira
E vidiš, to je već nešto. Dobro da znam, ako mi bude šta trebalo, da ti se javim.Izvorno postao Inovator
![]()
Bookmarks