prednosti:
moze se gomila igrica besplatno staviti na mob.
velika memorija
radio
teme
mane
izgled
slab zvucnik
prednosti:
moze se gomila igrica besplatno staviti na mob.
velika memorija
radio
teme
mane
izgled
slab zvucnik
o izgledu bi se dalo raspravljati.softver je za mene prespor u odnosu na samsung,a sa joystickom nema problema otkad je novi softver.
Od 1999 koristim Ericssone ili Sonyericsone i svaki je imao neku manu, ali i dalje sam zadovoljan njima i ne planiram mjenjat marku.
Prednosti su po meni: konektor je isti jos od morela T28 tako da de dodatna oprema može koristiti uvjek ista, baterija dosta dugo traje, dizajn je za moj ukus ok.
Izgled je baš fora..i ističe se jako od ostalih mobitela...možda nije brijački kao kod Samsunga, ali je ok..Izvorno postao vokaj5
Što se tiče zvučnika stavi neki mp3 kao ton pa ga pojačaj na 8..vidjet ćeš kako vrišti...samo šta je pri normalnoj reprodukciji zvuk mnogo kvalitetniji pa je i tiši..
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Moj K750i za sada nema nikakvu manu. Jedino bi volio malo veći ekran ali to nebi išlo na candybar-u
moze biti i veci,bez brige.
izgled vecine modela stima, makar neki skripali
za ne-symbian mob (osim Pxxx) prilicno svestran za razliku od drugih.
jedino sto me smeta kod novijih je nedostatak Browse funkcije kod uparenih uredaja u bluetoothu.. damn a bas je korisno sam uc u neciji mob i uzimat sto ti treba a tjah brzo se rijesio K750 kad skuzih da nema vise tog..ni na w800 ni na novijima pretpostavljam.
to je onak glupi minus
ponekad zafali i mophun;.kad je vec ericsson gurao mophun sto nije ostla uz javu i mophun podrska?![]()
ja ne razumijem zašto ne stavljaju staklo preko ekrana a ne plastiku... ne bi se nikako grebalo... ali bi mob bio teži...
Seriously?
Meni smeta što se ne mogu zaključati poruke ili neki drugi podaci.Ovako ih stalno moram brisati.Živcira me prašina ispod ekrana.Uskoro ću ga odnijeti na čišćenje.Vidjet ćemo koliko će onda izdržati.Ostalo mi je dobro.Da ne bi bile samo mane,software mi je ok,fotić odličan,lijepo izgleda...
Jednu manu bih izdvojio na D750 a to je '' time lag '' tj. vremenski period koji iznosi otprilike od 7-10 sekundi od trenutka kada se pritisne gumb za snimanje fotografije pa sve dok je uređaj ne spremi!!![]()
Meni jedna stvar ide na živce-profili koji su odvojeni od vibre.
Tako kad podesim bez zvuka, on opet vibrira.
Tu mi je Nokia dosta bolja jer joj je vibra povezana s profilima. Naime, volim kad mob stavim na Bez zvuka, da se nikako ne oglašava.
Sad namjeravam kupiti w900 i vjerojatno ni on nema te profile...
Za plus, ovako na prvu loptu-kvaliteta završne izrade, naime svaki model, bar meni, izgleda stvarno dovršeno, ne kao npr Nokia n70 kojoj škripi sve kao da je korištena 7 mjeseci...
Što se tiče profila, daju se namjestiti kao kod Nokije (osim onog nekog tajmera kad da ti se profil izgasi)...
To sa vibrom se da rješiti. Odešu postavke i tamo namjestiš da kad izabereš određeni profil, da ni ne vibrira... Bar se moglo na K700i (ispravite me ako griješim)....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ide ide kad duže držiš ljestve uključi ti se profil tihog korištenja moba,a taj profil isto možeš podesiti kao kod nokie.mali mob sa funkcijama symbiana.
može se podesiti profil da ne zvoni i ne vibrira. prvo stišaš zvuk na tom profilu, a onda pod vibru odrediš da je off, a ne 'on when silent'.Izvorno postao Mobyy
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joystici na mobitelima vecinom K serije i one tipke na s500 i w580... majko mila!
znate ono...ajmo malo zagorcati zivot korisnicima. Sto je najgore, to su sve vecinom odlicni mobiteli samo sto izgleda da oni te svoje modele i ne testiraju previse.
Bookmarks