užasno me smeta što se prašina redovito uspije zavući ispod displeja. i to kod svakog modela.
užasno me smeta što se prašina redovito uspije zavući ispod displeja. i to kod svakog modela.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slažem se s whiteboyom ali to šta se poruka vidi može se promjenit
There are no shortcuts in evolution.
Meni najviše smeta joystick šta ga nisu mogli bolje napravit![]()
ma problem je jedino joystick..(al to vise kod k750)
ajde mozda malo i ta rezolucija..
a ostalo je super..za svaku pohvalu![]()
mob je zakon..(d750)..i cjena je ok
takoder joystick koji mi se pokvario vec 3 puta, al sad sam dobio novi mob i nadam se da ce s njim biti sve u redu![]()
iPhone 5s 16 GB
Svi nabrajate samo mane. A koje su prednosti SE mobitela...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
prednost (uz one navedene u prijašnjim postovima)... za mene je to baterija. prije sam imala siemense koji su po tom pitanju bili čisti užas!
a jedna moja poznanica svoj samsung puni svaki dan!
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
stari nema tu sad neke prednosti..ubiti sve je ok na tom mobu..odlican mob za tu cjenu..i sam znas da je kamera vrhunska(to se vise niti ne spominje)
tak da ono..problem jedino joystick kod k750..al zato je tu d750 najbolji mob..koji je uskoro moj,cim jos neku kintu skupim![]()
Zadnji uredio imaticx : 14-04-2006 u 07:10 Razlog: prostacenje
kolko si placao zamjenu za novi joystick ?Izvorno postao imatic
nista, zato sto je bio pod garancijomIzvorno postao maxrox
iPhone 5s 16 GB
Jel se može negdje odnest mob da ti to izvade? i jel to spada pod garanciju?Izvorno postao whiteboy
Seriously?
prvo cu minuse
- mikrofon. Hvata SVE okolo, osim mene.
- nemogucnost personalizacije menija kao kod Motorola
jedan c/p iz starijeg posta:
- "Na MPx seriji mi se svidja kad trazim broj u imeniku, radi na T9 principu. Utipkam npr. Ana (2-6-2) i izbaci mi sve Ane u imeniku. Kod postavki glasnoce, nema 1 generalna, nego posebno glasnoca za sms, posebno za alarm, zvonjavu, razno razne druge alerte.."
- kad se mijenjaju teme, ikone su uvijek iste
- ne mogucnost stavljanja passworda na sms, slike i sl.
- joystick (nazalost, poceo mi je stekati prema dolje)
- preskupe M2 kartice
- preslab vanjski zvucnik kod speakerphona + krci na vecini melodija
- vec je netko rekao, kad si u sms-u, moras se vratiti korak nazad da ides na slijedeci, umijesto da joystickom ides lijevo desno na drugi sms (kao kod motorole recimo, MPx220)
- poklopac kamere, cesto se zna otvoriti kad posegnem za mobitelom u dzep
plusevi:
+ dobar T9
+ onaj mali sat gore
+ ekran
+ 2 tipke gore za slike
...i vjerojatno ih ima jos, ali sam bio prezauzet trazenjem mana![]()
A jesi li ga izcrnioSve u svemu mobitel je zakon
![]()
Guns n' Roses rules!
rekao je realno mane.to su stvari kojima bi se SE trebao baviti![]()
![]()
![]()
ja bi kao veliki plus naveo tipka nazad odnosno bivsa crvena vodi 1 korak nazad sto kod tupavih samsung mobitela te izbaci iz menia. to me tako znalo nazivcirati da sam 1 sjebo radi toga i radi toga sto kada je neko nazvao a ja pisao poruko ono je nestala to su mozda danas sredili ali ipak. software je jako jako prilagoden korisniku tj logicki je itditditd.
Bookmarks