mene recimo smeta to sto se prikaze cija ti je poruka stigla bez da je otvoris, to moze dovesti do neugodnih situacija![]()
mene recimo smeta to sto se prikaze cija ti je poruka stigla bez da je otvoris, to moze dovesti do neugodnih situacija![]()
što ne mogu kopirati tekst i onda ga negdje zalijepiti.... ili broj
Seriously?
užasno me smeta što se prašina redovito uspije zavući ispod displeja. i to kod svakog modela.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slažem se s whiteboyom ali to šta se poruka vidi može se promjenit
There are no shortcuts in evolution.
Meni najviše smeta joystick šta ga nisu mogli bolje napravit![]()
ma problem je jedino joystick..(al to vise kod k750)
ajde mozda malo i ta rezolucija..
a ostalo je super..za svaku pohvalu![]()
mob je zakon..(d750)..i cjena je ok
takoder joystick koji mi se pokvario vec 3 puta, al sad sam dobio novi mob i nadam se da ce s njim biti sve u redu![]()
iPhone 5s 16 GB
Jel se može negdje odnest mob da ti to izvade? i jel to spada pod garanciju?Izvorno postao whiteboy
Seriously?
prvo cu minuse
- mikrofon. Hvata SVE okolo, osim mene.
- nemogucnost personalizacije menija kao kod Motorola
jedan c/p iz starijeg posta:
- "Na MPx seriji mi se svidja kad trazim broj u imeniku, radi na T9 principu. Utipkam npr. Ana (2-6-2) i izbaci mi sve Ane u imeniku. Kod postavki glasnoce, nema 1 generalna, nego posebno glasnoca za sms, posebno za alarm, zvonjavu, razno razne druge alerte.."
- kad se mijenjaju teme, ikone su uvijek iste
- ne mogucnost stavljanja passworda na sms, slike i sl.
- joystick (nazalost, poceo mi je stekati prema dolje)
- preskupe M2 kartice
- preslab vanjski zvucnik kod speakerphona + krci na vecini melodija
- vec je netko rekao, kad si u sms-u, moras se vratiti korak nazad da ides na slijedeci, umijesto da joystickom ides lijevo desno na drugi sms (kao kod motorole recimo, MPx220)
- poklopac kamere, cesto se zna otvoriti kad posegnem za mobitelom u dzep
plusevi:
+ dobar T9
+ onaj mali sat gore
+ ekran
+ 2 tipke gore za slike
...i vjerojatno ih ima jos, ali sam bio prezauzet trazenjem mana![]()
A jesi li ga izcrnioSve u svemu mobitel je zakon
![]()
Guns n' Roses rules!
Bookmarks