mane: slažem se u vezi rezolucije ekrana, tipke su možda mogle biti malo osjećajnije, mekše, joystick (loš jedino kod K750)..
prednosti: najbolja kamera od svih mobitela (2.0 mega, autofokus), odličan mp3 player(W800)
mane: slažem se u vezi rezolucije ekrana, tipke su možda mogle biti malo osjećajnije, mekše, joystick (loš jedino kod K750)..
prednosti: najbolja kamera od svih mobitela (2.0 mega, autofokus), odličan mp3 player(W800)
lose je i opcenita sporost softvera.
meni su SE mobiteli ok a što se tiće sporosti ne znam baš jer sam prije imao siemensa a oni su po brzini![]()
jedino taj jostyck![]()
There are no shortcuts in evolution.
mene recimo smeta to sto se prikaze cija ti je poruka stigla bez da je otvoris, to moze dovesti do neugodnih situacija![]()
što ne mogu kopirati tekst i onda ga negdje zalijepiti.... ili broj
Seriously?
užasno me smeta što se prašina redovito uspije zavući ispod displeja. i to kod svakog modela.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slažem se s whiteboyom ali to šta se poruka vidi može se promjenit
There are no shortcuts in evolution.
Jel se može negdje odnest mob da ti to izvade? i jel to spada pod garanciju?Izvorno postao whiteboy
Seriously?
Bookmarks