aha. SUPER
aha. SUPER
Forumaš godine :)
LJUDI!!!!!!
BRZO SVE SKIDAJTE JER CE TU STRANICU 100% UKINUTI VRLO BRZO!!!
sezame jesi ti sve te igre skinuo? AKo jesi čuvaj ih na kompu da ih jednog dana kad ukinu tu stranicu možeš poslati u nekom zip fajlu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo...citas mi misli...bas ih skidam i uploadat cu na web site...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tu junkish stranicu ukidaju... ili myt610...???
Ovu junkish ce vjerojatno maknuti. S osnovne strane ne mozes do igara, ali ako ukucas punu adresu, onda ide...
myt610.com seli na myt610.net
izgleda da su je vec ukinuli...![]()
Ja sam morao maknuti ono sto sam stavio na svoj site
Tako su rekli ovi iz mophun.com
bitno da ti to imaš doma na svom kompu pa možeš na zahtjev (zamolbu) poslati ako netko bude trebao...![]()
pa mogu je ja ponovno stavit na site
Samo stavim u drugi folder![]()
Nemojte previše o tome da neki špijun ne vidi ili nešto...![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Kahm - snimljeni ste...
Sad čete i meni morat' poslat' za daljnju distribuciju...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
No problem.Mogu ti i ja poslat.Igra li tko ovdje Dogcity?
E evo mene....
Ajde sezo pliz pošalji te sve igre koje si skinuo na mail!! PLIZ!!
a koji ti je mail?
Hey thanx!!
nista. Uzivaj i ne davajte ljudi NIKOME OVAJ LINK! Neka ne izlazi s foruma jer ce me opet ovi iz Mophuna upozoravati!
LOL![]()
nije LOL!
Dobio sam opet mail s upozorenjem i igre sam maknuo zauvijek...
Al ne kuzim odakle im link kad sam ga dao samo na ovom forumu...izgleda da je netko prosljedio link na neki strani forum (iako sam rekao da se to ne radi!) ili ovi iz mophuna motre forum...
A možda su ih našli na tvojoj stranici preko Google-a![]()
nemoguce....![]()
pssst.imam ja na kompu ako nekome treba
Bookmarks