hrvatska![]()
Da vidimo na koga da se kladim
There are no shortcuts in evolution.
hrvatska![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
HRVATSKA HRVATSKA!!!:OSTALI
pobijedit će spanjolska il nizozemska
Hrvatska naravno![]()
![]()
ja neznam jel ovo zaj... ili vi stvarno mislite da ce hrvatska![]()
Pa to se inače zove domoljublje
sve je moguce. zar ne? 1998 smo umalo zavrsili u finalu svjetskog prvenstva, a tko je to ocekivao? skoro nitko.
Hrvatska.
![]()
hahaha
Jebote, pa vi ste pukli skroz![]()
![]()
Ako dođemo do 1/8 finala biće dobro.![]()
Dajte se uozbiljite![]()
Kladiti ću se na Brazil, ali u potpunosti navijam za Hrvatsku!
brazil sigurno nece u finale, to ti ja dajem garanciju. mi cemo izbacit vec iz skupine.
eh, dao Bog.... mada sumnjam..... Oni se u kinderbetu već igraju sa nogometnom loptomIzvorno postao flOorKilla
![]()
ja mislim da će ove godine postati prvak netko sasvim iz drugog plana. Ko je mogao prije dvije godine reći da bu Grčka prvak Evrope?
Biti će ovo svjetsko prvenstvo puno iznenađanja.. Danas svi znaju igrati nogomet, svako može dobit svakog...
Osobno, bilo bi mi drago kad bi Češka ili Nizozemska pobijedile...
Ako će mo malo nerealno: HRVATSKA! Mislim da će mo dobro proći na ovom SP-u...
Mislim da bi SP mogla osvojiti Argentina ili Brazil
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kaj je smješno ?Izvorno postao coma_zgb
ajde da vidimo malo nacionalnog ponosa...i prije 8 godina su se ljudi smijali.
To bi ti htio jer se bojiš da te opet na kolodvoru ne žica torcida koja ide za njemačku !Izvorno postao Drug Mile
![]()
nemogu da vjerujem da pricas brazil nece proci skupinu... Brazil je daleko najjaci tim na prvenstvu, to sto neki pisu da imaju losu odbranu varaju se po mom misljenju. Cafu ce mozda igrati u skupini ali nadalje ce ga zamjenit Cicinho on jeste napadacki bek ali je pokazao da moze igrati i odbranu jako dobro protiv barcelone, lucio/cris/alex su u sredini... ti igraci su svjetske kvalitete, R junior je igro na confederation cup ali ce biti na klupi na prvenstvu sigurno jer nije dovoljo dobar kao cris/lucio/alex. lijevo carlos jos uvijek moze igrati na tom levelu za razliku od cafua... za vezni red i napad nije potrebno raspravljati R R R AIzvorno postao flOorKilla
Ma nema do Rusa.LOL
Ma zapravo koje prvenstvo...ništa od toga!
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...eredi,18055.jl
lol lol lol....
player, pa zezam se... doduse, onako.. napola... mozda brazil ne prodje skupinu nikad se nezna, iznenadjenja su uvijek prisutna u nogometu
Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
Srbija & Crna Gora!!!!![]()
teska stvar da ce bas scg da bude prvak ili brazil ili argentina,a ako idete dalje i udjete u istoj grupi sa hrvatska oni ce vas da napune golova i to 5.Izvorno postao Pinocio
Get rich or die tryin.....
Bookmarks