ja neznam jel ovo zaj... ili vi stvarno mislite da ce hrvatska![]()
ja neznam jel ovo zaj... ili vi stvarno mislite da ce hrvatska![]()
Pa to se inače zove domoljublje
There are no shortcuts in evolution.
sve je moguce. zar ne? 1998 smo umalo zavrsili u finalu svjetskog prvenstva, a tko je to ocekivao? skoro nitko.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hrvatska.
![]()
hahaha
Jebote, pa vi ste pukli skroz![]()
![]()
Ako dođemo do 1/8 finala biće dobro.![]()
Dajte se uozbiljite![]()
Kladiti ću se na Brazil, ali u potpunosti navijam za Hrvatsku!
brazil sigurno nece u finale, to ti ja dajem garanciju. mi cemo izbacit vec iz skupine.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To bi ti htio jer se bojiš da te opet na kolodvoru ne žica torcida koja ide za njemačku !Izvorno postao Drug Mile
![]()
Izvorno postao flOorKilla
ccc.....a pogle sad skoro svi očekuju..znaći kao do sada ne prolazimo ni' prvi krug........ccc![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ak smo od kineza zgubili i to dosta onda sigurno idemo u finale...je,je ...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
imamo opet pripremnu 28.5. u Osijeku pa da vidimo...na još jednu pijanku, valjda osječani neče bježat od nas ko kad dolazimo s dinamom, budite malo srdačniji ipak ste domačini, ugledajte se na osječanke!![]()
Argentina dobija 100%!
sad gledam ovu temu i skidam našto s rapida, a tamo ona slova koja treba upisat: ARG, to je znak!
zezam se, ali mislim da će ovo prvenstvo bit najbolje do sad!![]()
Tako ti je mala moja kad ne pratiš nogomet... Da si vidjela postavu (sva izmjenjena) onda bi znala zašto smo izgubili...Izvorno postao mala
Bit će tijesno za nas na Svjetskom al smo prilično dobri...skoro pa ko vatreni...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
al smo izgubili![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nešto mi govori da će to biti italija.
ako se netko želi kladiti, neka odabere svoju repku, pa onaj čija repka prije ispadne, plaća drugome cugu.
tako sam se već kladio s prijateljem za argentinu, pa za to više ne vrijedi. sve ostale repke su još u igri....
I'M SUPERMAN!
Kaj je smješno ?Izvorno postao coma_zgb
ajde da vidimo malo nacionalnog ponosa...i prije 8 godina su se ljudi smijali.
Bookmarks