HRVATSKA naravno.Ne fakat bi mogli.
![]()
mi necemo ziher,pa neka bude portugal...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
HRVATSKA naravno.Ne fakat bi mogli.
![]()
Izvorno postao flOorKilla
ccc.....a pogle sad skoro svi očekuju..znaći kao do sada ne prolazimo ni' prvi krug........ccc![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ak smo od kineza zgubili i to dosta onda sigurno idemo u finale...je,je ...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
imamo opet pripremnu 28.5. u Osijeku pa da vidimo...na još jednu pijanku, valjda osječani neče bježat od nas ko kad dolazimo s dinamom, budite malo srdačniji ipak ste domačini, ugledajte se na osječanke!![]()
Argentina dobija 100%!
sad gledam ovu temu i skidam našto s rapida, a tamo ona slova koja treba upisat: ARG, to je znak!
zezam se, ali mislim da će ovo prvenstvo bit najbolje do sad!![]()
nešto mi govori da će to biti italija.
ako se netko želi kladiti, neka odabere svoju repku, pa onaj čija repka prije ispadne, plaća drugome cugu.
tako sam se već kladio s prijateljem za argentinu, pa za to više ne vrijedi. sve ostale repke su još u igri....
I'M SUPERMAN!
Tako ti je mala moja kad ne pratiš nogomet... Da si vidjela postavu (sva izmjenjena) onda bi znala zašto smo izgubili...Izvorno postao mala
Bit će tijesno za nas na Svjetskom al smo prilično dobri...skoro pa ko vatreni...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
al smo izgubili![]()
lopta je okrugla.... svi imaju iste šanse...... dakle ili mi ili Iran (sad nam je svima jasno zbog čega), a kao posebno iznenađenje vidim Obalu Bjelokosti i Trinidad i Tobago.![]()
Bookmarks