Pa zar neznaš da prije nego što se baterija formira,da je treba nekoliko puta napunit i do kraja ispraznit?Pa kakav si mi ti mobitelaš![]()
Nisam jos dosao u situaciju da mi se baterija isprazni skroz, jer je laptop gdje god odem na punjacu.
Tipkovnica mi je dobra
Forumaš godine :)
Pa zar neznaš da prije nego što se baterija formira,da je treba nekoliko puta napunit i do kraja ispraznit?Pa kakav si mi ti mobitelaš![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Nisam dosao u situaciju da mi se baterija skroz isprazni dok nisam kod kuce, ali kod kuce mi se ispraznila dosta puta ali nisam mjerio koliko mi je trajala.
Forumaš godine :)
jel znate koji proizvodjac ima srebrne..tj sive..koliko vidim najvise je dakako crnih...lol nije to najvaznije..
al ibm nisam nasla nijedan srebrni...
onaj X31...to bi ja..mrak mi je taj laptopic.....ja cu si slijedece godine nabavit jedan....al nisam odlucila koji
copyright by Mjehuric
Vip ima sada akciju Gericom beetle.
valjda ste vidli reklamu, uz njega se dobi i printer canon neki mali (čitaj govno) i torba za laptop. to košta 8910kn ali se mora pritom uzeti Vip online start prtplatnički ugovor na 12 mjeseci
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
gericom beetle, pomozite neznalici...sto bi to bilo..koji proizvodjac?
copyright by Mjehuric
btw kod laptopa je dosta bitno trajanje garancije, isplati se dat malo vise za trogodisnju
copyright by Mjehuric
celeron 2.4
256 ram mb
40gb hd
combo
modem
wlan
100/10 NIC
15.1 tft
sound card
smart li-ion bat
po meni smeče
Pa da nije baš neš ali je cijena dosta ok. 8900 mislim
pa napiso sam gore cjenu 8910kn.
i nema vga
Imali su prije bolju ponudu s Compaq-om
ma nebi ja nit uzo od njih, to je sumnjivo, a moram uzet i pretplatu.... ma šit
HP ili Toshiba najbolje sklepani modeli, a i podrska m je najbolja na svijeu (za HP), a TOSHIBA je stvarno fancy
Viva la Nippon!!!
ovako, ja mislim kupit laptop, i to uopče nije upitno, samo pitanje vremena (unutar mjesec dana)....
šta kažete na acer
pa ako se palis na Ferrari onda OK, a ako ne radije se zapitaj kakva je podrška u HR za njih iako se reklamiraju kao druga najveca kompanija u WEST EUROPA u HR je mozda to dosta drugacije
Viva la Nippon!!!
zašto ferrari? pa nemislim uzet onaj u obliku ferrarija
pazi sad kad kažeš podrška... što če mi to? garancija? što če mi to? nadam se da če sve radit ok, kad neš ode onda ču si sam sredit......
samo je pitanje dali se može uzet laptop bez da ima instalirane windowse več gore...
Joj taj ferrari..........Joj.............Kaj je to dobra pila (mislim naravno na laptop al ni auto nije za odbacit a bogme ni formula)Evo vidjeh u Metro-u još jedan fini laptop (s obzirom na cijenu).
Gericom Hummer Force
Pentium 4 2.53GHz
256 MB DDR-a (+ 400kn pa imaš 512)
40GB diskić
DVD-RW(meni i osobno bio bolji običan CD-RW al kaj sad)
A sad the best part
nVidia GeForce FX 5600 sa 128 MB DDR-a!!!!!
15.1" TFT ekran
Dobiš torbu, bateriju (valjda) i Win XP home (sa CD-om)
(Ovo za windowze neznam, bilo bi dobro da je 500kn jeftiniji a bez njih)
Cijena: ajd pogađajte... 10000kn za ovakvu makinu zbilja nije puno. Onaj Acerov ferrari nudi iste stvari za 6000kn veću cijenu (uračuno sam još +256mb rma da su jednaki)
Odi na www.raj.hr
E sad će reći netko reći da Gericom nema dobru podršku il da je loš proizvođač ali ovo se isplati probati zato kaj takve dobre stvari nisam vidio u laptopu za ovu cijenu. Sezam je ,mislim, kupio Gericoma i kolko čujem, zadovoljan a ti idi pa vidi
Acer ti je zakon a meni se i Dell sviđa. Toshiba pre skupa a HP ružan (prije su bili lijepi Compaqovi laptopi a sad neke rugobe HP Compaq)
Zadnji uredio Hrc : 02-02-2004 u 21:33
acer ferrari mi se ne sviđa zbog amdovog procesora.....
a nisam siguran baš niti za ovu nvidiu gforce.....
inače svakako bi nadoplatio 400kn za 512mb rama
400kn-> 256mb. Amd bolji od intela a Nvidia grafička the best za laptope (također je bolja u donjoj katekoriji grafičkih - FX5700 U je bolja od Ati Radeona 9600XT dok je Radeon bolji u gornjoj klasi) .A ti kak hoćeš
amd bolji od intela.....ha. evo nas opet..... NE fakat mi se neda o tome raspravljat, to je stavr navike, ne kanim imat amd i bok...
dalje... ja bi se i dalje držao ati grafike, no možda ni nvidio nije loš izbor, nisam upoznat sa nvidiom, to je problem...
nego neznam koje sve utore ima ovaj gore laptop u metrou.....
da mu nekaj ne fali pa sam najebo...
nemoj kupovat laptop bez garancije... danas se nedovoljno testiraju nakon proizvodnje zbog cega im je i cijena toliko niska koliko je (sjeti se koliko si pred par godina morao iskeširat za laptop), pa se češće kvare... i moj je već nakon 3 tjedna počeo zahebavat i nakon 6 tj. kad ga više nisam mogo trpit, odgulio je kuru na servisu i mijenjana je matična ploča... tak da se bolje ne zafrkavaj.
e sad si me stavio u nedoumicu....... da šta ako mi se tak neš dogodi......
daj mi preporuči kakvu matičnu bi trebo imat il nešto........ ovi ne kažu koja je matična unutra.... (naravno misle kak se rulja ne kuži u to pa samo nabroje sve od procesora do ulaza za mikrofon...)
yebo te mikrofon
nema tu preporuka... odluči s kojim ćeš proizvođačem riskirat i nadaj se najboljem... od ekipe s moje godine na faksu, svi koji su u zadnjih godinu dana kupili laptop za koje znam da ga imaju jer furaju na faks, su završili na servisu... osim možda lik s asusom (neprovjereno), al taj komp je ispod dva mjeseca star i to je zamjena za stolni komp, to ima prek 5 kila valjda... neka zvijer. gericomi, hp, fujitsu-siemens sve je to vidjelo servisa... matične, hdd, kućišta (gericom jedan stariji se jadan rastopio), ... tko će ga sve znat
Da, killa, bez garancije je pre riskantno i ne isplati se. Meni je nakon 4 dana rikla pržilica, i da nisam imo garanciju bilo bi zayebano. Nije to komp pa da bez problema sve sam popraviš i zamijeniš, ovo je ipak malo složenije i kompliciranije, bolje propustit profićima da ne uništiš lap posve... Ovo za kvalitetu i "nekvarenje", meni se čini da je nekako asus najbolji, moj je 4 godine radio ko urica, samo je baterija otišla pred malo, al to je normalno (valjda), a hp-u odmah ošla pržilica.
Bookmarks