Sve ovisi o tebi da li ti treba symbian ili ne, ako tako puno razgovaraš na dan onda di je bolje uzet neku nokiu s40 tipa 6230iIzvorno postao aktivni
Koliko ti izdrži baterija na 6630
Sve ovisi o tebi da li ti treba symbian ili ne, ako tako puno razgovaraš na dan onda di je bolje uzet neku nokiu s40 tipa 6230iIzvorno postao aktivni
Koliko ti izdrži baterija na 6630
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
@rage99 Ne slažem se s tobom. Jednom kad imaš symbiana onda se teško odviknut od njega i kad uzmeš bilo koji drugi mob (može to bit neki hi-tech SE ili Samsung) to jednostavno nije to. Symbian nije samo OS, to je način života koji neki vole i žele (neki čak i slobodno vrijeme podređuju symbianu), a nekima je samo prolazna stvar.
Znam da zvuči malo filozofski i Freudovski, ali to je moje mišljenje.
Ma kužim ja sve to samo želim reć da neki ljudi imaju symbian a ni neznaju da je to smartphone zato je bolje da ga ni nemaju.Izvorno postao _King_Illidian_
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
@rage99 E tu se apsolutno slažem s tobom. Što prije ne reče tako, pa se ja ne bi moro trudit objasnit šta je za mene symbian.![]()
Prodaj i uzmi si neki drugi symbian mobilni aparat. Tesko da ce ti se isto ponoviti jer i sam vidis koliko ljudi ima symbian na ovom forumu i sve radi. To sto ti imas je defekt na mobitelu.
Baterija mi traje 1 dan, svaku vecer punim mob, a ponekad mi i po danu javi da je prazan...
No definitivno se moram rjesit ove 6630 i uzet nesta drugo...Svidja mi se 6280, ali nema symbian......
hoces kupiti moju Nokiju 6230i,crna maska ,ocuvanu,3 mjeseca staru,baterija oko 5 dana + memorijska kartica od 512 mb za 1400 kuna ??
kontakt 0917207471
Bookmarks