Pa ako skidaš nekompresiranu datoteku nije ništa previše čudno...Izvorno postao Hacker
Zanimam me jer sam probao na 3 stranice i svagdje piše 120 kbits/s što je nemoguće jer imam dial up .
zato sam sad sam aktivirao limewire i rekao frendu s adsl-om da mi nešto proba skinut i vidio da uploada sa 7,8kB/s,
a u isto vrijeme sam skidao fajl s interneta s prosječnom brzinom od 7.1KB/s što je nemoguće jer imam modem. A kad je upload prestao skinuo sam drugi fajl i on se skidao brzinom od 4.8 kB/s čudno jel da
Pa ako skidaš nekompresiranu datoteku nije ništa previše čudno...Izvorno postao Hacker
upload 94
download 34
cudan neki testerIzvorno postao SEGA
meni kaze Brzina (kBps): 561 a trenutno sam spojen preko telefona.
ja bi radije provjerio na http://bwm.carnet.hr/
dobar grah daleko se čuje
83.16kb/s uploada s carnetovim (10.2kB/s) sad stvarno više ništa ne vjerujem i treba mi neki program s kojim mogu vidjeti brzinu uploada ili ako neka duša dobra želi da joj pošaljem fajl preko limewire-a pa da tako probam
Meni i na onom testeru sto sam ja dao i ovome carnetovom ista brzina...Izvorno postao KaKaV NeReD
Hacker probaj izracunati koliko bi ti vremena obicno trebalo da skines određeni file i onda ga skini. Ako ti se vrijeme poklapa sa onim sto si ti izracunao onda ti samo krivo prikazuje brzinu, a ako je trebalo manje vremena... uzivaj.
ali meni treba brzina uploada
onda si instaliraj DUmeter i gledaj cijelo vrijeme brzinu ULa i DLa.Izvorno postao Hacker
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
već odavno probano
Brzina komunikacije
(download 0.500 MB)
138kbps
17kBps
lol spajam se na dial up
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
a kaj ti nije jasno ?Izvorno postao Hacker
nije mi jasna brzina
malo prebrzo......
ovo kolko vidim nisu prisjecne brzine nego kao kalkulacijske najvise. stavi si DUmeter da ti gleda prosjecnu brzinu pa ce ti prvih desetak sekundi DLa nekog veceg filea kalkulirati prosjecnu brzinu.
A to da ti je prebrzo bas i nije DL je ispod max granice a UL je tu negdje ako uzmes da je max (idealna) brzina ULa na EDGEu 110 kbps
Kakve veze ima dial up i edge??
Ovaj bar lijepo izgledahttp://www.ookla.com/speedtest/
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
SorryIzvorno postao Hacker
![]()
ma zamjenio sam te a i malo sam pomješao teme.
Ma nema veze
ali kad je već ovako nek je nesmeta![]()
Bookmarks