ja mislim da su boje jeftinije za njga i drugo sve isto
ali nisam siguran
pogledaj u computer shopu npr www.hgspot.hr
www.ve-mil.hr
ja mislim da su boje jeftinije za njga i drugo sve isto
ali nisam siguran
pogledaj u computer shopu npr www.hgspot.hr
www.ve-mil.hr
ma fora je u tome sto su to modeli sa jeftinom bojom. tako da je razlika u karakteristikama
taj printer ima 8Ml crne boje i 4 Ml boje...
13 kn boje, 10 kn crna
-------------------------
epson ima 18Ml crna - 21 kuna
18 Ml boja - 25 kuna
ma konkretno me zaima razlika izmedju ip1500 i ip2000 canona uzimam definitivno
gotovo je ista kvalitreta jedino se razlikuje u HIGH Quality printanju slika tu je ip2000 bolji i troši više boje
ps. Boja koju sam ja kupio u Vmila ima9.5 ml (bar crna)
Epson ni za zivu glavu, ta je marka pusiona za printer namjenjeno za home user-e.
Evo ako vec kazes da ti treba pouzdani printer za faks i da ima jeftinu potrosnju. Sta ti uopce ne treba Boja jer bitan ti je tekst.
Sada ovisi o tvom budzetu. Jer danas manje vise ne daju se sve patrone nadopunjavat i da se daju boja nije ta, jer od lose boje dolazi do kvarova kao do przenja flat kabela.
Moja preporuka: Imas HP,Canon,Samsung jeftinih modela. Sad je pitanje trosak boje i cijene boja.
Modeli: HP LJ 1020 LaserJet Q5911A 14ppm USB = 999,90 kn cartridgeFastRes 1200 - 5000-page monthly na 7,7% popunjenosti tako da dobija 2500 stranica.
Samsung ML-1610, 16ppm,600dpi,2MB,SPL,150str,USB = 649,00 kn Ships with1000 pages Starter Toner Cartridge sa kupovnom patronom 2500 stranica.
samo da vam kažem imao sam epsona si je*** mi se u servisu su mi rekli da bi popravak koštal više nego novi printer pa zato nikompe ne preporučujem epsona
Bookmarks