Onda definitvno jedan od Canona, ali pazi da koristi boje BCI-21B,BCI-21C ili BCI-24B, BCI-24C
Onda definitvno jedan od Canona, ali pazi da koristi boje BCI-21B,BCI-21C ili BCI-24B, BCI-24C
Canon Pixma IP2000 - catridge BCI-24 crna zamjenska boja dođe oko 20-25kn
Imam ga doma već 4mj i jako puno toga sam isprintao sa zamjenskom bojom. Nikakvih problema, malo jeftinija izrada one ladice za papire, imaš i PictBridge port ako ti bude trebao. Printanje fotki na gloss papir jako dobro. Onda mu je cijena bila 450kn...
EDIT: Evo gledam u HGSpotu gdje sam ga uzeo, nemaju ga više na netu![]()
Samo da dodam, u opcijama za boju mu stavim kvalitetu na najnižu moguću i text odlično ispadne. Ako usporediš sa kvalitetnijim postavkama, ima razlike samo u tamnoći ispisa
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja imam Epson C43UX i od početka koristim zamjenske tinte Micro Jet ( printer i tinte kupljene u Ve-milu ).
Printer je star godinu i 4 mjeseca i prilikom printanja teksta javljaju mi se horizontalne praznine, ne printa ošto već onak "musavo", neku sliku u boju isprinta u nekoj drugoj boji, npr. crvena boja a printer ju isprinta žuto![]()
Mislim da je to posljedica korištenja tih neoriginalnih tinta.
Frend ima isti printer i također kupuje zamjenske tinte i ima istih problema.
Prednost printera su stvarne jeftine tinte i ok je ispis, samo u mom slučuju taj ispis je bil ok prvih godinu dana.....
Udji u propreties od printera i probaj staviti na bolju kvalitetu ispisaIzvorno postao stift
I napravi nozzle check, head cleaning itd. to ti je zbog prljave glave.
uzmi canon IP 1000 ili IP 1500
Cijena printera oko 400 kn (u emezete)
cijena crne boje 9 kn
u boji 13 kn
u ve-mil-a
a BC-24 koristi CMY-boje
definitivno naj izbor vjeruj mi nećeš pogrješiti
Da canon i kupnja tinte je čista bagatela...
Seriously?
Bookmarks